Gyári munkások! Ti mit tesztek ha nincs kedvetek menni a gyárba dolgozni de sajnos muszáj?
# 8 Én két tanfolyamon voltam eddig.
Kb ez volt a menetrend az első hegesztő tanfolyanál.
Az osztály fele drogos.Fele logós másik fele meg lusta vagy hülye...volt olyan hogy az egyik srác annyira betépett reggel hogy mentő jött ki hozzá.
Másik tanfolyam dettó csak ott villanyszerelést "oktattak".Amúgy aki bejárt az átment.
62%os vagyok.
Most meg akarsz verni? :) Azzal mit bizonyítanál?
Nem azt mondtam hogy gyenge vagy és nem tudsz bunyózni, hanem azt hogy átlag alatti értelmi képességekkel rendelkezel és láthatólag nem tudsz megtanulni egy szakmát. Ha meg is versz, azzal nem cáfolod ezt.
Ahogy már írtam is, inkább menj gyümölcsöt szedni, nem tartom valószínűnek, hogy képes lennél megtanulni targoncára vezetni.
"Ja és még valami én BÁRMIT MEG TUDOK TANULNI!!!!"
Oh, hát szívből gratulálok, de akkor miért is dolgozol egy gyárban? :D Ezek szerint nyitva áll előtted az egész világ, lehetsz orvos, kutató, jogász, közgazdász, mérnök, tanár, tulajdonképpen bármi. De akkor miért is a gyárban a szalag mellett nyomod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!