Sajnos abortuszra kell mennem . De félek. Van 2 gyerekem most kezdtem gyes mellett dolgozni nem tudom most bevalalni . Utána mire számíthatok . Nagy fajdalmaim lesznek?
Olyan írjon akinek volt
Kinek milyen volt utána?
Nekem missed ab volt, amivel műtöttek. Lényegében ugyan az a műtét.
Nem voltak nagy fájdalmaim, 1 hétig görcsölt a hasam, de kibírható.
Nekem szerencsére nem voltak görcseim, amikor felébrettem műtétből, akkor sem. A szomszéd ágyon a lány fájdalomcsillapítót kapott, annyira görcsölt (neki missed ab-ja volt).
Az első nap azért nem erőltettem meg magam, pihentem, de utána normálisan csináltam a dolgaim.
Egy üzenet nekem.
Szia! 3 gyerekkel anyagilag jobban járnál az adókedvezmény miatt. De kérdeznék valamit:mivel harmadik, ezért pontosan tudod, hogy a szivhangja, amit gondolom már hallottál, az az élő gyerekedé. Mikor ránézel a másik kettőre, aki nem érzel a kicsi iránt irgalmat.
Nem az adókedvezmény miatt kellene szülni, csak te azt írtad, hogy a munkából való kiesés (tehát a pénz miatt) nem tudod vállalni a babát.
(Az üzenetet NEM én írtam, még mielőtt valaki ezzel jönne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!