Sajnos abortuszra kell mennem . De félek. Van 2 gyerekem most kezdtem gyes mellett dolgozni nem tudom most bevalalni . Utána mire számíthatok . Nagy fajdalmaim lesznek?
Igen, és 3 gyerek sokkal többe is kerül, mint 2.
Viszont abban egyetértek, hogy jól gondold meg. Ha csak az anyagiak miatt vetetnéd el, akkor biztos el kell vetetni?
Viszont megértelek, ha nem vállalod.
Nekem 1 gyerekem van, és tudatosan nem szeretnénk többet. Védekezünk, de ugye semmi nem 100%. De mi már most megbeszéltük, hogy ha véletlen becsúszna, nem tartanánk meg. És mi nem annyira az anyagiak miatt. De lelkileg nem menne. Mi így vagyunk boldog család, sehogy nem férne bele még egy gyerek. Nem bírnám az éjszakázást, a logisztikázást, 2 felé szakadást, és akkor már anyagilag sem élnénk ilyen "lazán"...stb.
Tehát mi nem bizonytalankodnánk.
Szia!
A testi fájdalom emberenként változik, van aki tényleg pár nap alatt felépül, van akinek kicsit több időre van szüksége. A lelki vetülete... nos, az én családomban is volt ugyanilyen szituáció (egyik nagynénémnél 30 évvel ezelőtt). Ő akkor az abortuszt választotta. De nem bírta elviselni a bűntudatot, így hamar újra teherbe esett - úgymond az elvetetett baba helyett - és megszülte a 4. gyermekét (aki a "külvilág számára" a harmadiknak tűnik). Most már nagymama, de ha megkérded tőle, mi az amit legjobban bán az életében, akkor a válasz az, hogy 1. a legkisebbnek miatta tőrt ki a foga; 2. hogy a harmadikat elvetette. Ezeket sosem fogja tudni megbocsátani magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!