Sajnos csak egy sima érettségim van, mert a szüleim nem támogattak és el kellett mennem dolgozni. Mit dolgozhatnék amihez nem kell szaktudás? Mert ebből a gyári munkából már elegem van
Sima érettségivel mehetsz plázákba eladónak is.
Meg estin vagy levelezőn munka mellett is el lehet végezni valami szakmai sulit, de akár egyetemre is tudsz menni.
Ha a nővérem 2 gyerek és munka mellett lediplomázott könyvelőnek akkor neked is menni fog.
Megkaptam a privat üzenetedet. Levelezőn nem kell mindig menni a suliba. Nővérem Budapesten él, de Gyöngyösön tanult az egyetemen. Amikor menni kellett kivett szabadnapot, vagy csak akkor járt amikor muszáj volt.
Én is napi 10-12 óra fizikai munka mellett végeztem el estin előbb az érettségit, majd 2 szakmát is.
Ne a kifogásokat gyártsd, hanem szervezd meg. Ha valaki nagyon akar valamit, eléri a célját.
ma 19:16
Miért lenne kamu? Akkor te sosem dolgoztál még nyomdában ugye?
Könyvkötő vagyok, és nyomdában állandóan van túlóra. Hol gépen kell dolgozni, hol kézi kötészeten. reggel 6-tól este 6-ig dolgozunk állandóan. Azért mert te otthon unatkozol, vagy esetleg egy irodában dolgozol, mások meg sokat dolgoznak mert ez jutott nekik.. Na ennyit erről.
Mi a baj a gyári munkával? Szerintem átmenetileg, amíg tanulsz addig jó, nem kell a karriered csúcsának lennie. Viszont ha rossz az időbeosztás, akkor lehet, hogy érdemes váltani, (gondolok itt a 12 órára, műszakokra) de nem minden gyári munka 12 órás és 3 műszakos.
Más lehetőségeid a következők:
-bolti eladó
-értékesítő
-takarító
-adminisztrátor (kis eséllyel)
-segédmunkák
Nem sokkal jobbak, a lényeg, hogy maradjon idő a tanulásra. Gyár és gyár között nagyok a különbségek, megpróbálhatsz váltani.
Én olyan gyárban dolgozom, ami mellett lett egy szakmám és most csinálom a következőt, aztán egyetem. (2 műszak, napi 8 óra, hétvégén nem kötelező a munkavégzés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!