Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyári munkások! Ti mit tesztek...

Gyári munkások! Ti mit tesztek ha nincs kedvetek menni a gyárba dolgozni de sajnos muszáj?

Figyelt kérdés
Arra kényszerültem hogy egy gyárban dolgozzak, mivel a munkaügyi központ nem engedett be engem másik tanfolyamra és jobb melót nem találtam. De olyan szar délelőttös vagyok és ma is hajnali négykor keltem!!!! Hogy beérjek ebbe a fos gyárba hatra. Mert a cég buszai visznek és korán indul hogy mindenkit felvegyenek. Inkább lennék megint tanfolyamon de mikor telefonon hívtam azt a számot amit a neten találtam meguntak és rám csapták a telefont!!! Hogy lehetnek ezek is ilyenek?? És ti mit tesztek ha nem akartok dolgozni de muszáj?? Én csak egy valamit akarok szórakozni, élni, csajozni, inni.

2018. jún. 4. 20:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit teszek? Be megyek dolgozni, mert kell a zsé. 3 műszakba megyek, de viszont szeretem a munkámat. Meg mellette van rendes szakmám is, amibe bármikor el tudok helyezkedni.
2018. szept. 1. 15:57
 32/32 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta veled? Összejött Ausztria, vagy valami más munka?
2021. jan. 3. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!