Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik holnap mennek először...

Akik holnap mennek először dolgozni 1-2 hét kihagyás után: Mennyi kedvetek van menni?

Figyelt kérdés
Nekem december 20 volt az utolsó munkanap,de nagyon hamar elment ez a 2 hét. Semmi kedvem menni holnap, pedig alapból szeretem a munkahelyem. Ti hogy vagytok ezzel? Vagy várjátok, hogy kimozduljatok?
2020. jan. 5. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
94%
Elég aktívan telt az elmúlt két hét, mindig csináltunk valamit, közben az ünnepek, de most már jó lesz újra menni.
2020. jan. 5. 17:46
 12/69 anonim ***** válasza:
93%
Nekem elég volt ez a 2 hét, majdnem hogy sok is. Jó lesz végre normálisan élni. Hiányzik a rutin
2020. jan. 5. 17:49
 13/69 A kérdező kommentje:

#10: Akkor szép lesz a holnapi napod :D

Néhány nap aztán újra belelendülünk. Muszáj lesz :)

2020. jan. 5. 17:51
 14/69 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is felborult a bioritmusom az elmúlt időszakban, jó lesz visszaállítani. Annak ellenére, hogy a lustulásban is elvagyok, nem bánom, hogy dolgozni kell menni, szeretem csinálni.
2020. jan. 5. 17:51
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedek, haver... :(
2020. jan. 5. 17:52
 16/69 anonim ***** válasza:
89%

Egyik részről nincs kedvem vissza esni a munkába. Nem szeretem a projektet amit most csinálunk, alig várom hogy vége legyen, de ezzel mások is így vannak.

Másrészt nem nagyon tudok itthon mit kezdeni magammal, filmeztem, játszottam, de ezek pár napra, órára kötnek le. Teljesítménytúrákra mentem de az heti nap és munka mellett is belefér.

Plusz albérletben lakom 2 másik sráccal egy zajos panelban, így nem igazán van csend és nyugalom. Barátaim, haverjaim nem nagyon vannak, az a pár ember feleségével/családjával van.

Otthon ülő típus lennék, de sajnos ahhoz jó lenne egy saját otthon és nem egy börtön, de sajnos egyelőre erre telik.

2020. jan. 5. 17:58
 17/69 anonim ***** válasza:
100%

Engem ez a kérdés jelenleg nem érint (mert nálunk nem volt leállás a két ünnep alatt/között), VISZONT volt nekem is, hogy sokáig távol voltam (egy műtét miatt).

Nekem furcsa érzés volt akkor visszamenni. Otthon elképzeltem, hogy másnap megyek be és minden, meg mindenki idegennek tűnt. Aztán beértem és nagyon hamar visszarázódtam lelkileg is a "munka-üzemmódba". :)

Azóta eltelt némi idő, de ennyire hosszú időre nem maradtam távol. Ha kb egy hétre elmegyek szabira vagy ágynak esek egy hétig, akkor utána az első munkanapomon mindig csendes, visszahúzódó vagyok, ami a kollégákat illeti. A munkát viszont ugyanúgy ellátom, mint szoktam.

2020. jan. 5. 18:12
 18/69 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban várom, hogy a 2 hét szünet kicsit sok volt, főleg a vége, mert sok holtidőm volt. Jövőhétre vár egy új lehetőség. Annyiban viszont nem várom, hogy ismét találkozni a munkahelyi ármánykodással...
2020. jan. 5. 18:20
 19/69 anonim ***** válasza:
74%
Jó helyen dolgozol...Nekem volt kemény 2 nap szabad. Nem volt időm elszokni...
2020. jan. 5. 18:24
 20/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem várom, semmi kedvem menni. Utálom a munkahelyemet.

Csak azért megyek, hogy legyen pénzem. Még 1 hétig maradtam volna itthon :D

2020. jan. 5. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!