Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik holnap mennek először...

Akik holnap mennek először dolgozni 1-2 hét kihagyás után: Mennyi kedvetek van menni?

Figyelt kérdés
Nekem december 20 volt az utolsó munkanap,de nagyon hamar elment ez a 2 hét. Semmi kedvem menni holnap, pedig alapból szeretem a munkahelyem. Ti hogy vagytok ezzel? Vagy várjátok, hogy kimozduljatok?
2020. jan. 5. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:

Újra aktuális a kérdés. Indul az ünnepek utáni rémálom. :(

December 22-től voltam itthon, és majd szerdán kezdek.

Semmi kedvem menni. :( Ráadásul már a munkámat sem szeretem.

jan. 1. 14:56
 62/69 anonim ***** válasza:
100%
Idén annyival van több kedvem menni, hogy vannak céljaim, amihez pénz kell...😂 Vállalkozó vagyok, így nincs fizetett szabadságom és az ünnepek előtt/alatt csak kifele ment a pénz, befele sajnos nem. Aztán ismerem magam, sajnos az 1. héten hamar csökken ez a motiváció.
jan. 1. 17:05
 63/69 anonim ***** válasza:
nem volt 2 het kihagyäs csak 3 nap es mär epül szepül a kapitalizmus toväbb...
jan. 2. 10:19
 64/69 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően elégedett vagyok a munkával, viszonylag új is vagyok, tréningezésen és azon kívül, hogy figyeljek arra amit mondanak, más dolgom nincsen, mégis bénultságot érzek, ma még nem csináltam semmit.

Olyan érzésem kezd lenni, mint amikor január 2-ről 4-re, 5-re, 8-ra stb. pakolásztam a vizsgákat. Elvileg kipihent vagyok, a gyakorlatban meg egyáltalán nem vagyok produktív.

jan. 2. 13:45
 65/69 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne egy kicsit ténylegesen pihenni itthon mert az nem nagyon volt, de igazából én szerveztem úgy a munkámat, hogy holnap kezdjek, és nincs is vele semmi baj, mert szeretem a munkám, csak jól esett volna még pár nap nyugi.
jan. 2. 14:09
 66/69 anonim ***** válasza:
100%
Az ünnepek alatt jövés -menés volt a rokonokhoz, volt, hogy mi láttunk vendégül másokat a párommal. Túl sok pihi,meg énidő nem volt. Mennyi kedvem van dolgozni? Azok után, mekkora pofon volt az év végi teljesítmény értékelés, nagyon lecsökkent a motivációm. Szerintem nagyon jól teljesítettem, bőven hoztam az elvárásokat tavaly, nem egyszer másoknak segítettem be stb - amit kaptam az kb.lóf*Sz babbal. Kíváncsian várom, hogy a fizum hogy fog alakulni,de rossz előérzetem van.
jan. 2. 15:12
 67/69 anonim ***** válasza:
100%
Január 2. reggel 6kor kezdtem. Viszont örülök mert nem ment el szabim így idén még, és akármikor kezdesz mindig sz@r az első nap :)
jan. 7. 11:23
 68/69 A kérdező kommentje:

Igazad van teljesen! Most már én is így gondolom, jobb volt túlesni rajta múlt héten, aztán már belerázódtam. Holnap is ugyanolyan rossz lenne kezdeni.

De igaziból ez minden évben egy szenvedés. :)

jan. 7. 15:46
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
Én ma kezdek viszont a két ünnep között dolgoztam a családosok "miatt". Hát, semmi kedvem menni.Főleg azt utálom amikor az ember még le se veszi a kabátját, de már letámadják 10 "tegnapra" megoldandó dologgal, én meg meg azt sem tudom merre vagyok arccal...
jan. 9. 08:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!