Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik holnap mennek először...

Akik holnap mennek először dolgozni 1-2 hét kihagyás után: Mennyi kedvetek van menni?

Figyelt kérdés
Nekem december 20 volt az utolsó munkanap,de nagyon hamar elment ez a 2 hét. Semmi kedvem menni holnap, pedig alapból szeretem a munkahelyem. Ti hogy vagytok ezzel? Vagy várjátok, hogy kimozduljatok?
2020. jan. 5. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
Én csak holnap kezdek, de több, mint két hét otthonlét után nagyon rossz lesz, ugyanakkor lesz megint legalább valami napi rutinom. Februárban úgyis megyek betegállományba, az idő alatt pedig keresek más munkát. Mindenesetre, utálom, mint a szärt.
2020. jan. 6. 04:37
 32/69 anonim ***** válasza:
0%
Ezert jobb ha lopol
2020. jan. 27. 14:08
 33/69 anonim ***** válasza:
100%
Még pár hónapot simán kibírnék otthon. Holnap munka, ezerrel megy majd a hajtás, lehet, hogy szombaton is.
2021. jan. 3. 11:53
 34/69 anonim ***** válasza:
74%

Már minden bajom van attól ,hogy holnap menni kell.Kezdődik ismét a pörgés,zakatolás.

Gyerekeknek suli,megint úszik majd a hàzimunka,utálom🤪😁

2021. jan. 3. 13:05
 35/69 A kérdező kommentje:
Ismét aktuális a kérdés. Nekem is minden évben egy szenvedés az ünnepek utáni első munkanap. Annyira szeretem a karácsonyt. Nehéz visszarázódni.
2021. jan. 3. 14:33
 36/69 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ugyanígy érzek elhiheted.:D A karácsonyi hangulatot én is nagyon szeretem és év végén most tudtam pihenni is végre és olyan jó volt, hogy nem kellett sehova se sietni. Nem várom a holnapot.
2021. jan. 3. 15:56
 37/69 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nincs kedvem menni, bár szerencsére legalább fizikálisan nem kell bemenni, mert home office.
2021. jan. 3. 16:47
 38/69 anonim ***** válasza:
100%

Már reggel óta ezen kattogok h holnap dolgoznom kell.

Nekem is HO.

A legrosszabb h minimum március-áprilisig a limiten leszek. A szombat is biztosan többször bele fog esni.

2021. jan. 3. 17:44
 39/69 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem a munkám, a munkahelyem, a csapatot - így nekem először a szünet volt a nehéz. Most persze visszamenni nem könnyű 😀 borult a bioritmusom is, délig aludtam - most persze még fent vagyok, de ez reggel hatkor nagyon fog fájni. Auuuch.

Aztán majd szerda környékén mintha szünet se lett volna, hamar visszarázódok. :)

2021. jan. 4. 01:42
 40/69 A kérdező kommentje:
Átérzem! Éjszaka nem tudtam elaludni, most reggel meg alig bírtam felkelni. Várom a hétvégét! 😀
2021. jan. 4. 06:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!