Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik holnap mennek először...

Akik holnap mennek először dolgozni 1-2 hét kihagyás után: Mennyi kedvetek van menni?

Figyelt kérdés
Nekem december 20 volt az utolsó munkanap,de nagyon hamar elment ez a 2 hét. Semmi kedvem menni holnap, pedig alapból szeretem a munkahelyem. Ti hogy vagytok ezzel? Vagy várjátok, hogy kimozduljatok?
2020. jan. 5. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
90%

Én 9.én megyek elöször dolgozni :)

Viszont szívesebben mennék már... A tavalyi szabit kellett átvinnem mostanra...:(

Hál istenek a bioritmusom nem nagyon tért el 6 helyett 8 felé kelek.

2023. jan. 2. 12:00
 52/69 A kérdező kommentje:
Hú én irigyellek! :D Én ma még itthon vagyok, de holnap kezdek sajnos. Ismét hihetetlenül gyorsan elteltek az ünnepek. Jó volt a pihenés. És ismét szenvedés lesz az évkezdés...
2023. jan. 2. 13:21
 53/69 anonim ***** válasza:
93%
Semmi kedvem nincsen menni,megint kezdődik a robot,hajtás,jönnek a szürke hétköznapok...a január hosszú mindig.De kitartást kívánunk magunknak, ha lassan is,de jön a tavasz!:)
2023. jan. 2. 13:39
 54/69 anonim ***** válasza:
51: Milyen suliban tanitasz? :)
2023. jan. 2. 14:14
 55/69 anonim ***** válasza:
90%
Semmi kedvem nem vot jönni. Főleg úgy, hogy kb nekem kell csak jönni a héten, mert a gyerekesek nem tudnak mit kezdeni kölkökkel, mert csak 9-én kezdődik a suli/ovi/bölcsi. Ráadásul senki nem egyedülálló anyuka, nem hiszem el, hogy 4 kisgyerekesből egyik sem tudja SOHA megoldani...Bocs, kicsit OFF, de most valahogy kikivánkozott. Úgy, h még nekem is volt benn tavalyról szabim (mivel mindig ez van maradt 14 napom, de persze papíron ki kellet vennem). Merthát lássam be, hogy dehát a gyerek...Én meg majd jól elmegyek a kövi hosszabb suliszünetben betegszabira oszt' kapják be. Az a baj, hogy marha, vagyok aztán sose csinálom meg.
2023. jan. 2. 14:28
 56/69 anonim ***** válasza:
90%
A mázlisták... nekem a december volt a leghúzósabb hónapom. Végig toltam a karácsonyt, a 2 ünnep között voltam odahaz 3 napot. Azóta is nyomom 31től.
2023. jan. 2. 15:40
 57/69 anonim ***** válasza:
93%

én is kisgyerekes vagyok, a férjem nekem sem tudta megoldsni, közölte vele a főnök, "olja meg az anyja. Az apának nem a család a prioritás, hanem a munka meg a pénzkeresés".....

2023. jan. 2. 15:42
 58/69 anonim ***** válasza:
93%
Ez az év végi szabi mindig 2 pillanat alatt eltelik, akár csak 1 hetes, akár 3. Nyilván senkinek nincs kedve ilyenkor visszamenni dolgozni.
2023. jan. 2. 16:09
 59/69 anonim ***** válasza:
90%
#57 Értem, de nem is a kollégák problémája, nem ők vállalták a gyerek(ek)et, annak minden előnyével és hátrányával. Igenis első sorban anyuci-apci meg az unokák után nyávogó nagyszülők dolga lenne. Nem a random idegen kollégáké. Bármennyire is hihetetlen nekünk gyerketeleneknek is van életünk, családunk és szeretnénk ugyanúgy szabadságra menni (igen, néha akár Karácsonyra is, az én anyukám pl egyedül él, nincs tesóm, nem szeretem amikor azért kell egyedül hagynom, hogy más gyerekének Disneylandbe illő karácsonyt tudjanak szervezni a szülei amire nekik 2-3 hét szabi kell...
2023. jan. 2. 21:53
 60/69 anonim ***** válasza:
90%

54#

Ha iskolába járok akkor tanítok is? :)

Technikai dolgozó vagyok állami suliban.

2023. jan. 3. 12:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!