Diákmunka során elszenvedett megaláztatások, megszégyenítő bánásmód. Kihez fordulhatok? 22/L
Az idei nyaram diákmunkával telt. Eredetileg 2 hónapot terveztem dolgozni egy cégnél, de olyannyira megelégeltem az ott dolgozók magatartását, hogy előbb elmentem.
Többször nyilvánosan megaláztak, az emberi méltóságomat a földbe döngölték, összesúgtak a hátam mögött, állandóak voltak az intrikák és a munkámra tett primitív, becsmérlő megjegyzések. Miután sikerült lelkileg teljesen megtörniük engem, otthagytam ezt a helyet. Nem szeretném annyiban hagyni a dolgot, de nem tudom kihez fordulhatnék.
Szövetkezetek keresztül dolgoztál? Mert akkor a projektvezetődhöz kell fordulni.
Amúgy meg sok helyen utálják a rendes dolgozók a diákokat, mert ha valami gebasz van akkor nekik kell utánuk elsimítani a dolgokat, ráadásul több pénz is marad a zsebetekben. Szóval ezért is bánthatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!