Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Diákmunka során elszenvedett...

Diákmunka során elszenvedett megaláztatások, megszégyenítő bánásmód. Kihez fordulhatok? 22/L

Figyelt kérdés

Az idei nyaram diákmunkával telt. Eredetileg 2 hónapot terveztem dolgozni egy cégnél, de olyannyira megelégeltem az ott dolgozók magatartását, hogy előbb elmentem.

Többször nyilvánosan megaláztak, az emberi méltóságomat a földbe döngölték, összesúgtak a hátam mögött, állandóak voltak az intrikák és a munkámra tett primitív, becsmérlő megjegyzések. Miután sikerült lelkileg teljesen megtörniük engem, otthagytam ezt a helyet. Nem szeretném annyiban hagyni a dolgot, de nem tudom kihez fordulhatnék.

2019. aug. 30. 17:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Pszichiáterhez menj. Ezt mind mondd el, és hogy a munkahely okozta a traumádat. Úgy tudom, hogy kérhetsz erről írott szakvéleményt, kérdezd az orvost, mik a további lehetőségeid a munkahely ellen. Ha igazolni tudod, hogy miattuk betegedtél meg, megüthetik a bokájukat!
2019. aug. 30. 22:31
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

Egyetértek a #11-essel.

Sajnálom. Nekem is ugyanilyen volt a Tesco... De a többi munkahelyemen, ahol diákként voltam, nagyon is szerettek, és kedvesek voltak velem. Ebből tudtam, hogy nem velem van a gond.Szerintem neked is segítene egy új munkahely, ahol tisztelnek és megbecsülnek.

2019. aug. 30. 23:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A pszichiáter az orvos, és gyógyszert ír fel, kontrollra hív.

Nem összetévesztendő a pszichológussal, aki nem orvos, viszont segít abban, hogy meg tudd oldani a lelki problémáidat.

Amúgy a diákmunkák többsége ilyen. Diákszövetkezetnek panaszkodhatsz, kérhetsz kártérítést is (max nem adnak... 😃 ). És persze pár ösztönző mondat arról, hogy milyen munkát/munkatársakat szeretnél, hogy tudjanak jobb helyet ajánlani, amikor munkalehetőséget kérsz.

Mi volt ez amúgy? H&M?

2019. aug. 31. 02:31
 14/22 anonim ***** válasza:
3%
A karjaimba!
2019. aug. 31. 07:50
 15/22 anonim ***** válasza:
23%
Tipikus elkényeztetett, mai nő, amikor kikerül a való életbe. A munkádra meg gondolom azért kaptál negatív kritikát, mert nem volt jó.
2019. aug. 31. 09:41
 16/22 anonim ***** válasza:
19%
Hozzám fordulhatsz angyalka.
2019. aug. 31. 11:46
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

15!

Ha nem jó a munkája, az még nem indokolja, hogy megalázzák, meglehet azt vitatni emberhez méltóan is!! Diák, mit vártál? Te talán gyakorlattal bújtál ki? Igen, én is tudok bunkó lenni, méghozzá azokkal, akikbe nem szorult empátia és megértés. Sajnos alig van manapság ebben az országban olyan munkahely, ami ne ilyen alja suttyó munkáltatókkal és egyébb aljas képződményekkel lenne tele. Örülök, ha valaki nem birka mód tűri, hanem tenni szeretne ellene.

2019. aug. 31. 12:46
 18/22 anonim ***** válasza:
31%

Szia,

Az biztos, hogy sok múlik a csapat- vagy ottani helyi vezetőn is, ha rendes és megbízható embernek gondolod, akkor esetleg elmondhatnád neki, neved kihagyásával.

Én szubjektíve írnék egy névtelen emailt is a boltvezetőnek vagy amikor bejönne megpróbálnék személyesen, egy pár percet beszélni vele.

A legtöbb tulajnak fontos a dolgozóinak jó morálja, mert ha rossz a légkör, akkor az a bevételen is meglátszik előbb-utóbb.

Remélem valamennyire ez is segít.

Üdv, szép napot.

2019. aug. 31. 14:37
 19/22 anonim ***** válasza:
25%
Számíthatsz rám.
2019. aug. 31. 22:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy kávé mellett megbeszéljük.
2019. szept. 1. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!