Mi tortenik akkor ha kilepunk a megazokott komfortzónából?
Erdekelne a kerdes,hogy mit gondoltok jobb lesz utánna minden? Eloszor nehez es utanna jobb vagy hogy latjatok ezt ti?
Munka terén.
#1 Köszi!
#2 Megszokott. Nem jöttél rá? :D
Én először rettenetesen félek és stresszelek, testi tünetei is vannak, pl. a hasam fáj és khm, stb.
Minden gondolatom az adott dolog körül forog. Néha kibírhatatlan lehetek, amikor sokszor felhozom a témát és/vagy ezer embert megkérdezek a dologról.
Esetleg álmodom is a dologgal - zömében rosszakat.
Reménykedem, hogy az adott dolog mégse fog megtörténni: mégse kell elmenni arra az állásinterjúra, mégse kell oda vezetni, mégse kell XY-nal találkozni, mégse kell azt az email-t megírni, mégse kell ezt és ezt megszervezni.
Aztán megtörténik.
Másodszor már jóval könnyebb és ha még nem is válik a komfortzónám részévé, hamarosan azzá válik...
...de addigra sokat ad: új dolgot tanulok (akár magamról), új erősségemre jövök rá, új ember(eke)t ismerek meg.
Nő a komfortzónám (hiszen az adott új dolog a részévé vált), okosabb, erősebb, jobb vagy több leszek.
Egyszer kiléptem a komfortzónámból.
Odamentem 5 részeg cigány hoz majd közöltem velük, hogy meg fogom ba szni a szájukat.
Hát ami utána történt az nagyban befolyásolt, hogy utána ne csak a zónából, még a szobából is alig bírtam kilépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!