Ha videkrol BP-re koltoznel de nyilvan ott is chat, meg bulik meg minden, mennyire lennel maganyos egy alberletben?
Figyelt kérdés
felkoltozol, nem jarsz suliba, nem megy hozzad senki, csak dolgozni jarsz, suliba levelezon vagy maganyos lennel? heti 2 nap szunet. gondoltam odamegyek ehhez a csajhoz de -100 esely tudom de kezet raztunk mar meg amikor haver itt van kiulunk erkelyre inni kavet mindig kijon. en mar ismerem az ilyen szkeptikus helyzetet szoval -100 marad szerintem. de kene velemeny mert haver mindig mondja hivjuk ide. vagy en hivjam oda mert szomszed es bemutatkozott. jo fej azt mondja anyam meg szomszed meg kedves, de hat ja, -100 az lehet -1000 is nem?#társaság #Budapest #vidék #magány #buli #nem párkapcsolatot akarok mert nekem is van csajom nem csalnám meg mielőtt jonne ez is
nov. 22. 22:10
A kérdező szavazást indított:
felejtsd el brother, verd ki a fejedbol
menj azt' max elkuld
meg se probald
egy lepest tegyel
3 szavazat
2/2 A kérdező kommentje:
mindegy 1 szavazat erkezett, nekem is ez a velemenyem egyebkent is.
nov. 22. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!