Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha 29 évesen sincsenek haverja...

Ha 29 évesen sincsenek haverjaim meg se barátaim, akkor már nem nagyon lesznek?

Figyelt kérdés

Iskolában nem tudtam beilleszkedni, akkor nem is akartam meg szorongtam is. 29 éves vagyok és nincsenek haverok. Ilyen korban már nehéz?

Hobbiból kerékpározom, így lett egy két ismerősöm de velük amúgy nem tartom a kapcsolatot. Nem azt mondom elvagyok magamban is, de azért mégis sok úgymond átlag embernek van társasága azért.

tegnap 18:56
 1/6 A kérdező kommentje:
29F
tegnap 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ahogy idősödtem úgy kerestem a magányt előbb utóbb rájön az embernek elég a szűk családi kör néha még az is sok.
tegnap 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 27 éves vagyok és azt gondolom, hogy az utóbbi időben próbáltam többet, jobban ismerkedni. Igyekszem kezdeményezni is, ha valaki szimpatikusnak tart, annak örülök, ha nem, azt meg tudomásul veszem. Ennyi..

Mondjuk ezt legalább 10 éve kellett volna gimiben elkezdeni, nem most... Akkor kellett volna kialakítani szociális kapcsolatokat, baràtságokat. Utólag bepótolni ezt sajnos nem lehet..

Próbálok figyelni arra, hogy ne legyek unalmas, vagy panaszkodó, mert tudom, hogy az nagyon sokakat taszít. Ha talàlkozok valakivel, szeretném a legjobb formámat mutatni. Az emberek nem szeretik a furcsa, különc embereket.

tegnap 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem

Sose voltak

40 F

tegnap 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Még simán lehetnek.

Vannak esetleg a lakóhelyedhez közel olyan klubok, csoportok, amik az érdeklődési körödnek megfelelő témával foglalkoznak? Ilyen könyvklub, csillagász klub szintű dolgokra gondolok. lehet, érdemes lenne ilyenek közt szétnézni, hátha van, ami megtetszik és szívesen eljárnál oda. Valószínűleg összeszokott társaság van ott, így az elején nem biztos, hogy könnyű lesz, de egy próbát lehet, mégis megérne.

tegnap 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ez attól függ, hogy mennyi energiát fektetsz bele. Ismersz meg új embereket? Mész olyan helyekre? Akarsz? Szeretnél? Teszel érte?

És akkor ha elmész, akkor nyitsz? Megtöröd a jeget? Érdeklődően állsz hozzá? Jól érzed magad közben, tudod lazán venni? Stbstb...

És akkor báármikor lehetnek barátaid bárhol

tegnap 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!