Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan ismerkedjek ha mindenho...

Hogyan ismerkedjek ha mindenhol ignorálnak?

Figyelt kérdés
Borzasztóan egyedül érzem magam, hiába próbálkozok, egyszerűen nem tudok kapcsolatot kialakítani az emberekkel mert mindenhol ignorálnak. Hiába írok rájuk, hiába próbálok kezdeményezni, levegőnek néznek. Társaságba nem tudok elmenni mert nincsenek barátaim akik elhívnának bárhova is. A hobbijaim és az általam kedvelt dolgokon keresztül se tudok barátokra vagy párkapcsolatra lelni. Miért ilyen nehéz manapság az ismerkedés és miért van az, hogy több ismerkedős csoportban és appon senki sem vevő az ismerkedésre? Tanácstalan vagyok, szeretném élvezni az életet, de társaság nélkül ez nagyon nehéz.
nov. 22. 19:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Hasonló cipőben vagyok én is.
nov. 22. 19:40
 2/18 anonim ***** válasza:
Milyen nemű és hány éves vagy?
nov. 22. 19:47
 3/18 anonim ***** válasza:
2# Én 27/F. Nem a kérdező vagyok, hanem az első kommentelő.
nov. 22. 19:50
 4/18 A kérdező kommentje:
Ha most leírom hogy 32/f vagyok, senki se fog írni
nov. 22. 19:50
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
mert rá vagy görcsölve és ezt senki nem szereti.
nov. 22. 19:51
 6/18 anonim ***** válasza:
6# Esetleg oldd fel a görcseimet akkor. (hmmm, ez ìgy elég furán hangzott.. 🤭🤭🤣🤣)
nov. 22. 19:53
 7/18 A kérdező kommentje:
Nyílván amikor próbálok ismerkedni, nem írok semmit a nehézségeimről. Normálisan bemutatkozok, próbálok változatos lenni, nem csak szia mizuzok, de valahogy sose jön válasz. Próbálok olyan körökben ismerkedni ahol hasonló emberek vannak mint én, de ugyan az az eredmény
nov. 22. 19:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nyugalom, nyugi, tényleg... nem kell sietni. Megértem, hogy dühít ez a helyzet, amikor szeretnél valamit, teszel érte és rengeteg energiát belefektetsz, és mégsem kapsz vissza belőle semmit.

Ez neked tanulási szakasz most, mert valamit nem csinálsz jól.

Tehát ebben a helyzetben most megtanultad azt, hogy valamit nem csinálsz jól, vagy nem a megfelelő embereket, nem a megfelelő helyen, vagy nem a jó időpontban találod meg.

Tehát a megoldás erre az, hogy megvizsgálod ezeket a helyzeteket, és próbálsz változtatni valamin.

Vannak nagyon jó lehetőségek erre, ha kifejted, akkor találhatunk megoldást. De alapvetően a pszichológus és önfejlesztő csoport mindenképp jó segítség lenne, hogy te a valóságot lásd magadról, és valódi visszajelzéseket kapj, amikel olyan irányba tudsz elindulni, amik tényleg segítenek a helyzetedben, segítenek elérni a céljaidat.

És az internetes pötyögést a jelenlegi formájában én kerülném. Ha van olyan nagyon specializált csoport pl facebookon, hobbicsoportod vagy bármi, ami tényleg otthonos téma, ott van értelme. A többi helyen viszont sajnos nagyon nagy valószínűséggel csak hozzád hasonló szociálisan alacsonyan ragadt unalmas embereket fogsz találni.

Ami még fontos lenne, hogy tudd mit szeretnél. Ezt például itt most fejtsd is ki. Mi motivál arra, hogy te barátokra lelj, és mik azok az értékek, amik téged jó baráttá tesznek, hogyan jelenik ez meg rajtad, stb...

nov. 22. 20:19
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
8# Szeretnék adni-kapni szeretetet. A barátság jó dolog. Érdemes érte küzdeni. 🙂
nov. 22. 20:26
 10/18 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy fejlődtem az évek alatt, de visszajelzés híján nem tudom hova tudnék tovább fejlődni. A motivációm nagyon egyszerű, boldog szeretnék lenni. Szeretnék olyan személyeket akikkel mindent meg lehet beszélni, megoszthatjuk egymással minden örömünket és bánatunkat, segíthetünk egymásnak, közös programokat szervezhetünk együtt szórakoznánk és legalább heti alkalommal találkoznánk. Úgy érzem, hogy ez adna nekem egy kis energiát, amivel tovább tudnám fejleszteni magamat. Próbálok jobb emberré válni és fejleszteni magam, tisztán látni a dolgokat, logikusan gondolkodni, ugyan akkor nem veszíteném el azokat a tulajdonságokat amik emberré tesznek.
nov. 22. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!