Magányos vagyok Budapesten, hol ismerkedjek? 24/F
Üdv! Budapesten élek, 24 éves srác vagyok, már dolgozom, egy kis garzonlakásban élek egyedül, és nincsenek barátaim. Van 2 ember akivel facebookon szoktam irkálni néha, de a való életbe soha nem akarnak velem találkozni, pedig Pesten élnek. Szóval semmilyen személyes találkozóm nincs. Minden hétvégét egyedül töltöm. Szoktam biciklizni, illetve most is itt ülök a Római parton, de teljesen egyedül és igazából még rosszabb érzés, mint ha csak otthon feküdnék a kanapén. De nem tudom, hol tudnék új barátokat szerezni, vagy milyen hobbi kellene. Pénzem nincs igazán, így olyan kellene, ami olcsó vagy ingyen van. Már ha ez a módja, én nem tudom.
Mit kellene tennem?
Budapesti vagyok,szeretek kirándulgatni, beszélgetni. Csak sajnos idős vagyok Hozzád.
És egy ideje nekem sincs kivel.
#6/Kérdező, szintén benne vagyok haverkodásban
28/F
Szia! Én is egy magányos, budapesti srác vagyok, ha gondolod, beszélgethetünk, találkozhatunk egyszer.
Én a 11. kerületben dolgozom.
21F
Már viszonylag sokan felajánlották, de ha esetleg úgy adódik, velem is nyugodtan felveheted a kapcsolatot.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!