Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan ismerkedjek ha mások...

Hogyan ismerkedjek ha mások szerint jól nézek ki, de lelki nyomorékként érzem magam?

Figyelt kérdés

20/F

Szinte az egész eddigi életemet egy kis faluban töltöttem, ahol gyakorlatilag alig volt fiatal. Nem nagyon vagyok szocializálódva, így hát viszonylag csendes vagyok mert nem nagyon tudok hozzászólni a dolgokhoz. Valamikor viszont túl hsngos. Introvertáltnak azért nem mondanám magam mert kifejezetten szeretek emberekkel beszélgetni, de a tömeget nem bírom. Elég különc az érdeklődési köröm, így hát emiatt kevés az emberekkel a közös téma. Nem dohányzom, ritkán iszom, nem érdekelnek a celebek, ritkán sportolok (max a konditerem). Szóval egy kicsit különc vagyok, nincs megnyerő személyiségem, max önbizalomhiányom. Mostanra lelki nyomorékká tett hogy még a moziba sincs kivel menjek. Vannak barátaim, de velük nem nagyon tudok találkozni. Az emberek általában szeretnek a környezetemben, de egyszerűen nem tudok hosszútávú kapcsolatokat kialakítani a gátlásaim és az egyéb fentebb említett okok miatt. Barátnőm még nem volt. Ismerek olyan srácot aki ápolatlan, nagyon kövér, irritáló és mégis van barátnője, széles baráti köre. A különbség hogy neki van egy erős személyisége és nincsenek gátlásai. Én meg csak így vagyok, csinálom az egyetemet, de nincs túl nagy életkedvem. Inkább csak félek a jövőtől.

Na jó, ezt elég hosszúra nyújtottam. Bocsi :D Előre is köszönök bármilyen tanácsot.

aug. 2. 02:58
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Iratkozz be valami csapat sportba. Valahogy túl kel jutnod azon hogy magadnak való vagy, és nem találod a helyed a többi ember között.
aug. 2. 04:40
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Így inkább ne ezzel foglakozz.
aug. 2. 06:32
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
A termeszetes szelekcio eldonti.
aug. 2. 08:48
 4/9 A kérdező kommentje:
2. De pont hogy foglalkozni kell vele. Aktívan tennünk kell a hibáink kijavításán. Mindenki tud fejlődni, én is tudtam már, de van hogy elakad az ember.
aug. 2. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4: akkor a hibáid javításán dolgozz, ne azon, hogyan viheted be a hibáidat egy kapcsolatba.
aug. 2. 11:37
 6/9 A kérdező kommentje:
5. Ez teljesen igaz és egyetértek.
aug. 2. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Diszkóban 1-2 kaland erejéig jó vagy 1-2 csajnál!

Aztán ki tudja...? 😉

aug. 3. 01:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy először magadon dolgozz, a gátlásaidon, hibáidon, utána jöjjön csak inkább az ismerkedés - legyen szó szerelmi, baráti alapon.

Ha "lelki nyomorékként" hivatkozol magadra, és így is érzed magad, ez kiülhet az arcodra, rontja a kisugárzásod, a testbeszédeden is visszaköszönhet, ezekkel mind pedig inkább csak elüldözöd a hozzád közeledni vágyókat.

aug. 18. 17:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi történt azóta? Már jobban érzed magad?
tegnap 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!