Mikor 2006-ban gyurcsány terrort zúdított a magyarokra, nőket, gyerekeket vertek véresre Budapesten, embereket tettek örökké testi nyomorékká, a többi ország vezetője akkor is ennyire hőbőlgött, mint Putyin miatt?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 11:45
1/22 anonim válasza:
Nem, mert zsigerből gyűlölik Isten népét, a magyarokat.
2/22 anonim válasza:
Gyurcsány egy magyarellenes figura, de rajta is bőven túltesz Orbán (és bandája).
3/22 anonim válasza:
Azt kihagytad, hogy lángszórós rendőrök égették elevenen a nemzeti lobogóba csavart szüzeket és a csecsemőket és Gergényi már a Honvédség taktikai atomtölteteit akarta ledobni a fideszes gyűlés tömegére.
Most érted, ha lúd legyen kövér.
4/22 hollófernyiges válasza:
Hiteles fotó a történtekről:
5/22 anonim válasza:
Nem kell, hogy bohócék elítéljék. Mihelyest Toroczkai hatalomra kerül, elmossa az egész gyurcsány-bandát meg a csicskáikat is, mennek Szibériába.
6/22 anonim válasza:
xD Ez a nap poénja. Könnyesre röhögtem magam.
7/22 anonim válasza:
Engem az szomorít el, hogy 2006-ban Gyurcsány csak olyan kislányosan intézkedett. Semmi keménység nem volt benne.
8/22 anonim válasza:
Hatossal egyetértek, bár én a friss poénokat szeretem, úgyhogy azon nevetek, hogy Moszkávban rEnDőRiBrutAliTáSvAAaaNNnnNnnsegiCCsssééégeuuuu
9/22 anonim válasza:
8: tehát ha Fletó rendőrei vernek embereket, az baj, de ha Putyiné az nem baj. Ez a fideszes következetesség.
10/22 anonim válasza:
9: ti ugyanígy vagytok bekötve. Ha Fletó gazdi rendőrei vernek embereket, az nem baj, sőt vicces, ha Putyiné, az baj és botrány és azonnal állítsák meg. Ez a balliba következetesség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!