Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem röhejes már kicsit, hogy...

Nem röhejes már kicsit, hogy csomó ellenzéki Magyar Pétertől várja a megváltást?

Figyelt kérdés

Nekem személyesen vegyesek az érzelmeim Magyarral kapcsolatban, de rá fogok valószínű jövőre szavazni (már ha elmegyek egyáltalán) mert nekem is elegem van a Fidesz kormányból. De egyszerűen rossz látni sok fórum poszt, videó, bejegyzés alatt a komment szekcióban, hogy sokan mennyire elhiszik, hogy Magyar a messiás, meg hogy őaztánmostmárténylegtutibiztos megnyeri a választást ‘26-ban. Reálisan nézve is kevés rá az esély, de egyesek nagyon beleélték már magukat… Megy mindenhol az Áradatisza, az Orbánviszlát, a börtönablakábansohanemsütbeanap. Reménykedni persze lehet, de ezek az emberek fognak a legjobban pofára esni, mikor jövőre nyer a Fidesz. Abba már bele sem megyek miért ostobaság politikusoktól megváltást várni, és ne feledkezzünk meg Magyar múltjáról sem…

Ti mit gondoltok, reális a sokak által vágyott kormányváltás, elszámoltatás, és a Magyar köré épített messiás-imidzs?

ma 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Jó fideszjugend vagy, jár a zsák krumpli :)
ma 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem MP-től várják hanem attól hogy végre más lesz utána hogy MP beválik-e 4 év eldönti, és max jön más, de ezeknek MENNI KELL, elég volt!
ma 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg a fidesz bukása, nem számít kivel mivel hogyan.
ma 16:56
 4/10 A kérdező kommentje:
1-es. A leírásom melyik része sugallta azt, hogy fideszes vagyok? Talán a “nekem is elegem van a Fidesz kormányból“ rész? Fals reményeket nem akarok csak kergetni.
ma 17:04
 5/10 A kérdező kommentje:
3-as. Egyetértek, de ezt kár a Tiszától várni.
ma 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Te kitől várod?
ma 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem reálisan le tudja váltani a Tisza párt a kormányt. Az elszámoltatás nehezebb dió, ez egyébként sem a kormányzat hatásköre. Annyit tehetnek majd, hogy megteremtik a felelősségre vonhatóság alapfeltételeit, a többi a bíróságon múlik. De ezt MP is többször elmondta.

Egyébként egyáltalán nem tekintem messiásnak, ez csak egy Fidesz által kitalált narratíva. Hogy az emberek lelkesek, azzal meg nem tudom mi a problémád. Ez önmagában nem elég, de szükséges feltétele a kormányváltásnak.

ma 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nyer a Magyar Péter, mert sok aljasságot követett el a fidesz és veszélyben is vagyunk, mert a fidesz put in hoz dörgölőzik. 26-ban arról döntünk Európa vagy Fehéroroszország, jogállam, vagy autokrácia.
ma 18:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Na ezt magyarázd meg a fideszeseknek.
ma 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Tényleg nehéz lesz, a dk, kétfarkúak, mh mind mindenhol indítanak valakit, veszíthet vagy 10%ot a tisza mindenhol...

Én is gondoltam már rá, hogy könnyű lehetne a baloldalon jobbosként érvenyesülni, annyira retard ott mindenki, legutóbb Mzp-t sikerült indítaniuk, aki szintén jobbos, majdnem Karigerit vagy Dobrevet. És ott átprogramozhatná a szavazókat, politikusokat egy normális jobber, hazafiságot nevelhetne beléjük. Amíg nem nyerne, addig nyomná az ember a dumáikat, hogy jaj segélyt adunk mindenkinek és minden ok lesz, jaj a csúnya gazdagok, fuj-fuj nemzet. Ha valaki nem kommunista, tudja mi az az atomerőmű vagy nem fut neki a csukott ajtónak, az már értelmesebb.

ma 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!