Mikor 2006-ban gyurcsány terrort zúdított a magyarokra, nőket, gyerekeket vertek véresre Budapesten, embereket tettek örökké testi nyomorékká, a többi ország vezetője akkor is ennyire hőbőlgött, mint Putyin miatt?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 11:45
11/22 anonim válasza:
Gyurcsány egy rendőrnek sem mondta, hogy a terhes asszonyt és a nyugdíjasokat verjétek szét. Ez csupán rendőri önszorgalom volt.
12/22 anonim válasza:
10: engem mind a kettő zavar, téged csak Fletó
14/22 anonim válasza:
A difi annyi, hogy Putyin kicsit nagyobban játszik, azon kevés emberek egyike akibe még USA sem nagyon merne belekötni rendesen.
15/22 anonim válasza:
"nőket, gyerekeket vertek véresre Budapesten"
Én eddig úgy tudtam hogy szemeket lőttek ki ,meg vízágyúztak. Ezt sehogyan sem lehet szépíteni!
Viszont,ott szó nem volt arról hogy gyereket véresre vertek volna!
Gondolom az objektív,megbízható,és hiteles Origón olvastad
16/22 anonim válasza:
Orbán azt javasolta akkor is, hogy élessel kell a csőcseléket agyonlövetni.
18/22 anonim válasza:
Van. Egyébként mi köze ahhoz gyurcsánynak, hogy a segghülye rendőr önszorgalomból a nyugdijas vénasszonyt zúzza le? Semmi!
19/22 anonim válasza:
18
Szeretném látni azt a forrást. Gondolom, nem vagyok egyedül.
20/22 anonim válasza:
Egyedül vagy. Egyébként keresgess és találsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!