Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bejuthat a Parlamentbe 2026-ba...

Bejuthat a Parlamentbe 2026-ban a Kutyapárt vagy a Momentum?

Figyelt kérdés

febr. 3. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Mindkettő bejut
A Kutyapárt bejut, a Momentum nem
A Momentum bejut, a Kutyapárt nem
Egyik sem
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Feltételes módban kérdezed, utána a szavazásban már biztosra kell állítani.

Elméletileg mindkét pártnak összejöhet, de én inkább a kutyákat érzem esélyesebbnek, a Momentum nem nagyon villantott semmit se a utóbbi időben és az ő szavazóik eléggé átpártoltak a Tiszához. Akkor lenne esélyük ha sok Tiszás kiábrándulna.

(Eleve érdekes, hogy hogyan fognak indulni 2026-ban, mert szerintem lesznek pártszövetségek, ha nem is feltétlen hivatalosan)

febr. 3. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Momentum biztos nem.

Kutyapárt lehet.

febr. 3. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Aki azt mondja, hogy bármelyik is bejut 2026-ban, az akkor nincs tisztában a jelenlegi politikai helyzettel.

EP választás megvan? Kemény 3%-kal mit akarnak a Kutyák? A Momentumom meg még ennyit se szerzett. És azóta az óellenzék csak gyengült.

Itt az az igazi kérdés, hogy a DK be fog-e jutni.

febr. 3. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Aki nem akar a Fideszre szavazni, és a Tisza sem az ő pártja, annak még mindig ez a két párt marad, mint alternatíva.

Ezek nem kommunisták, nincsenek korrupciós botranyaik, jól végzik a képviselőik a munkájukat.

Az egybites szavazó ezt nyilván nem fogja fel/nem érdekli, de van még értelmiségi réteg, aki akar választani.

febr. 3. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:

A választás 14 hónap múlva lesz.

12 hónapja azt se tudtuk, ki az a Magyar Péter.

Szerintem nagyon nem lehet tudni, mi lesz 26 áprilisában.

De 1-essel egyetértek, a Momentumnak akkor lesz esélye, ha sokan kiábrándulnak Magyarból.

febr. 3. 20:59
 6/10 Alex Fly ***** válasza:
100%
@3: az, hogy a kutyik nem jutottak be az EP-be, csak az egyik fele a dolognak. A másik fele az, hogy az önkormányzatokban elég sok helyen ott vannak. Ők alulról építkeznek és elsősorban a helyi közösségekben aktívak -nem csodálkoznék azon,ha vinnének 1-2 körzetet...
febr. 3. 22:59
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Nekem mindegy, melyik kis párt jut be (bár ha a MiHazánk kiesne, annak örülnék), csak jussanak be. Nem lenne jó a kétpártrendszer. Sokszínűségre, diverzitásra van szükség.
febr. 3. 23:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Alex: A Momentum több önkormányzatban van bent és több polgármestere van (Pesten 3 momentumos és 1 kutyás).

Én nem látom, hogy hol lenne ez az építkezés olyan erős, hogy esélyük lenne elvinni körzetet.

febr. 4. 08:12
 9/10 anonim ***** válasza:
7: he így érzel, tegyél is ezért!
febr. 4. 08:13
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
A Momentumnak teljesen vège van szerencsère. A Kutyàk szerintem bejutnak a Parlamentbe.
febr. 5. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!