A következő országgyűlési választásokon a Kutyapárt valószínűleg bejut a parlamentbe?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 22:58
2/12 anonim válasza:
Remélem igen. Egyre többen mondják körülöttem, hogy nem látnak más pártot, ami érdemes lenne a szavazatukra.
3/12 anonim válasza:
Igen, ha győzike megtalálja hozzá illő pártját és atigazol a Fidesztől hozzájuk
4/12 anonim válasza:
A Kutyapárt megnyeri a következő választásokat :D
5/12 Sulek Péter válasza:
Ha így folytatják van rá esély,szerintem valahol a bejutási küszöb környékén lesznek.
6/12 anonim válasza:
Az ellenzék állapotát tekintve nem lenne kizárt.
7/12 anonim válasza:
Ha az EP-be bejutnak 2024-ben, akkor az már jó jel lehet nekik.
8/12 anonim válasza:
Az emberek nagyon csalódottak a fideszben is egyre jobban és az ellenzék meg borzalmas Gyurcsány és társai. Valahol nincs alternatíva ezért szerintem mindenféleképpen erősödni fognak a kis pártok, szerintem valamelyik kispárt befog jutni..
9/12 Alex Fly válasza:
Meglepő lenne. Valószínűleg leginkább nekik...
10/12 anonim válasza:
#8: Az emberek csalódottak, ennek ellenére még mindig kétpólusú a rendszer.
Szomszédos országokban pár hónapja létrejött pártok is képesek 10% feletti eredményt elérni, sőt Szlovéniában nyerni is tudott egy tök új formáció. Nálunk sokkal lassabban mozog a szavazóbázis. Nagyon sokan nem hajlandók olyan jelöltre szavazni, akit nem ismernek, vagy aki nem helybeli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!