Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Cigányok: miért kell nyomorékk...

Cigányok: miért kell nyomorékká verni az áldozatod?

Figyelt kérdés

Igen, most a cigányoktól kérdezem, hogy miért kell az áldozatot nyomorékká ütni?

Rendben, betörtök, vagy az utcán elveszitek valakinek a telefonját. De ha mégis odaadja készségesen, akkoris összetapossátok a szerencsétlent! Minek kell ezt? És lehetne sorolni az esetet, a másikat fejbevágják lapáttal hátulról, aztán úgy megtapossák, hogy fél oldalára lebénul. Mi ennek a pszichológiája?

2013. máj. 26. 18:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy nem emberek... nincs lelkiismeretük, és a fair playt, a becsületet sem ismerik.. még hírből sem.
2013. máj. 26. 18:25
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Állatoktól ne várj mást.
2013. máj. 26. 18:48
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Csak csapatban ilyen kemények, egymagában szaros kis semmik. Ezért lenne jó ha a magyarokban is lenne valami összetartás, és ilyenkor a magyarok is "rajzanának" a verekedés környékére és segítenének honfitársuknak...
2013. máj. 26. 18:50
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan azt gondolod, hogy ilyen kultúrált oldalt bújnak a cigányok?
2013. máj. 26. 18:54
 5/16 anonim válasza:
71%
....Hívjunk egypár Skinhead havert...azt üssük kakivá az ilyen semmitérő embereket
2013. máj. 26. 18:54
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Akárki akármit mond, szerintem nem véletlen, hogy ilyet főként a cigányok csinálni. Szerintem ők nincsenek olyan fejlettségi szinten mint más népcsoport, ezt teljesen komolyan gondolom. Akik normálisak közülük, azokat sajnálom és természetesen ugyanúgy kezelem őket, mint bárki mást. És magyarok között is vannak elmebetegek persze, de nem véletlen, hogy a cigányokról alakult ki ilyen kép.
2013. máj. 26. 19:18
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
Azért, hogy szenvedjen a gádzsó...
2013. máj. 26. 19:34
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

Igen kedves X válaszoló, ezt az oldalt bújják normális cigányok is.

Kérdező: Cigány vagyok,de ilyenkor nagyon sül a pofám ezekért a dolgokért.Ezt én sem értettem soha,hogy miért kell valakit halálra verni,holott ő oda adja az értékeit és még meg is verik,de sajnos én sem értem ezt a logikát.

Az a baj,hogy a "putrisok" én így nevezem őket,mert tőlem sokkal,de sokkal rosszabbak ezt csinálják és sajnos a vérükben van ez a gáz viselkedés.

2013. máj. 26. 20:27
 9/16 anonim ***** válasza:
37%

Ezért kéne a cigányok ezen részét kiiktatni.

[link]

Én ezekből már mindent kinézek.

2013. máj. 27. 15:45
 10/16 anonim ***** válasza:
95%

A cigányok nincsenek olyan fejlődési ponton, mint az európai társadalmak. Ezek úgy viselkednek, mint a sáskák, vagy inkább a paraziták. Még az állatok is normálisabbak.

A cigányok már 600 éve törzsi társadalomban élnek, és ez a társadalom a legnagyobbrészt a bűnözésre épül. Fogalmuk sincs róla, mi az az erkölcs, mi az a lelkiismeret, mi a szeretet. Csak a pénzt, a lopást, meg az ocsmány szokásaikat ismerik. (ezt kultúrának a legeslegnagyobb jóindulattal sem nevezném...)

Sajnálom azt a pár normálisat, akiknek szégyenkezniük kell a fajtájuk miatt, de én megvagyok róla győződve, hogy sajnos ez a törzsi brutális, bűnözésre épülő társadalmuk, életmódjuk soha nem fog megszűnni.

Le lehet pontozni, nem érdekel, de ez a 100%-ig őszinte véleményem : A cigányság nem európai, de nem is emberi nép. Világ életükbe a cigányság jó része (tiszt. kiv.) bűnözőkből állt, és most is azokból áll, hiába hápognak a jogvédők. Az értelmesebb cigány, meg a vajdák (pl Lakatos Attila) is rájött már, hogy ha ez így folytatódik, annak véres következménye lesz.

Ezért vernek sok embert halálra. Tipikus törzsi "falka" szokás 5-6-an rámenni 1-2 emberre. (nem, nem szólom le a törzsi társadalmat, mert Afrikában is sokan törzsi társadalomban élnek, de ők is sokkal normálisabbak a cigányoknál)

Véleményem az, hogy ketyeg a bomba, amin a cigányság ül.

2013. máj. 28. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!