Cigányok: miért kell nyomorékká verni az áldozatod?
Igen, most a cigányoktól kérdezem, hogy miért kell az áldozatot nyomorékká ütni?
Rendben, betörtök, vagy az utcán elveszitek valakinek a telefonját. De ha mégis odaadja készségesen, akkoris összetapossátok a szerencsétlent! Minek kell ezt? És lehetne sorolni az esetet, a másikat fejbevágják lapáttal hátulról, aztán úgy megtapossák, hogy fél oldalára lebénul. Mi ennek a pszichológiája?
Igen kedves X válaszoló, ezt az oldalt bújják normális cigányok is.
Kérdező: Cigány vagyok,de ilyenkor nagyon sül a pofám ezekért a dolgokért.Ezt én sem értettem soha,hogy miért kell valakit halálra verni,holott ő oda adja az értékeit és még meg is verik,de sajnos én sem értem ezt a logikát.
Az a baj,hogy a "putrisok" én így nevezem őket,mert tőlem sokkal,de sokkal rosszabbak ezt csinálják és sajnos a vérükben van ez a gáz viselkedés.
A cigányok nincsenek olyan fejlődési ponton, mint az európai társadalmak. Ezek úgy viselkednek, mint a sáskák, vagy inkább a paraziták. Még az állatok is normálisabbak.
A cigányok már 600 éve törzsi társadalomban élnek, és ez a társadalom a legnagyobbrészt a bűnözésre épül. Fogalmuk sincs róla, mi az az erkölcs, mi az a lelkiismeret, mi a szeretet. Csak a pénzt, a lopást, meg az ocsmány szokásaikat ismerik. (ezt kultúrának a legeslegnagyobb jóindulattal sem nevezném...)
Sajnálom azt a pár normálisat, akiknek szégyenkezniük kell a fajtájuk miatt, de én megvagyok róla győződve, hogy sajnos ez a törzsi brutális, bűnözésre épülő társadalmuk, életmódjuk soha nem fog megszűnni.
Le lehet pontozni, nem érdekel, de ez a 100%-ig őszinte véleményem : A cigányság nem európai, de nem is emberi nép. Világ életükbe a cigányság jó része (tiszt. kiv.) bűnözőkből állt, és most is azokból áll, hiába hápognak a jogvédők. Az értelmesebb cigány, meg a vajdák (pl Lakatos Attila) is rájött már, hogy ha ez így folytatódik, annak véres következménye lesz.
Ezért vernek sok embert halálra. Tipikus törzsi "falka" szokás 5-6-an rámenni 1-2 emberre. (nem, nem szólom le a törzsi társadalmat, mert Afrikában is sokan törzsi társadalomban élnek, de ők is sokkal normálisabbak a cigányoknál)
Véleményem az, hogy ketyeg a bomba, amin a cigányság ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!