Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri elmondani egy pasinak hogy lelki nyomorékká tett?
Figyelt kérdés
Szószerint szenvedek állandóan olyanokat ír hogy hiányzok stb de ennek a fele sem igaz:( azt hiszi olyan vagyok akit kihasználthat de azt nemtudja hogy mit élek át igazából miatta.Én ezt befejeztem ma zártam le végleg de nemtudom hogy így búcsúként elmondjam hogy miatta 1éven keresztül csak szenvedtem?Igazából SE VELE SE NÉLKÜLE helyzet van de nagyon durván2013. máj. 11. 16:08
1/11 anonim válasza:
nem.mosolyogj a képébe...azt akarja h szenvedjél..felejtsd el...ugyanebben a helyzetben vagyok sajnos.
2/11 A kérdező kommentje:
:( akkr átérzed..viszont én el akarok köszönni tőle így végleg..szóval valamit írni hogy undorodom attól amit tett velem,
2013. máj. 11. 16:12
3/11 anonim válasza:
Ha elmondod neki, akkor leszel még csak ezután az. Visszaélhet vele.
4/11 A kérdező kommentje:
Letiltom meg minden..többet nemfog átb@szni
2013. máj. 11. 16:17
5/11 anonim válasza:
Ha így kicsit helyreállna a lelki békéd,akkor mondd el,de utána ne adj neki módot,hogy újra kihasználjon.
6/11 A kérdező kommentje:
rendben ,hat letiltom meg minden..az uj szamom meg nemtudja..eleget sirtam mar aztsem fogok miatta
2013. máj. 11. 16:36
7/11 anonim válasza:
sokat szenvedtem így pasi miatt.
addig nem tudtam lezárni a dolgot, míg be nem olvastam neki.
írtam egy üzenetet, ahol minden ronda szót rámondtam és letiltottam, hogy ne tudjon válaszolni.
nekem ez kellett, hogy ordenáré legyek (pedig az életben mindenkivel kis, finomkodó dáma vagyok)
elmondtam neki, mennyire gyűlölöm a szemétségeiért, a legrosszabb halálnemet kívántam neki, minden r.ohadéknak elmondtam és azóta, mintha elfújták volna a fájdalmat.
lehet, neked is csak ennyi kéne :D
8/11 anonim válasza:
Nehogy elmond neki sokkal rosszab lesz hagyd a francba akad majd jobb.
9/11 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni, hogy lenne jobb a lelkednek: vagy ignoráld ezentúl, vagy kíméletlenül küldd el a vérbe.
10/11 anonim válasza:
Velem egy csaj csinálta ugyanezt, de kb 2év után elmúlik. Ma már feleannyira se rossz, persze bennem van még az érzés, de már sokkal tompábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!