Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megcsalsz valakit, akkor a tett közben is lehet bűntudatod, vagy csak utána?
Tehát mondjuk szakadhat félbe egy aktus azért, mert közben olyan mértékű lelkiismeret-furdalásom lesz, hogy már nem is akarom a dolgot?
Vagy akkor és ott még nincs gondolkozás, csak utána, ahogy csillapodnak és kielégülnek a vágyak?
szerintem mindenki másként éli ezt meg, de nem hiszem
ha meg igen, akkor ez van,
Te hány éves vagy? fiú v lány ? N
Nem hiszem, hogy szex közben bárki is azon agyalna, hogy "Te jó ég, mit művelek, megcsalom a párom!", csak szimplán élvezik a szexet.
Szerintem csak akkor van bűntudata az illetőnek, ha nem előre megtervezett megcsalásról van szó, tehát spontán megkívánták egymást. Ha előre meg volt tervezve a megcsalás, akkor nincs bűntudata senkinek.
Én mikor megcsaltam a párom ez egy döntés volt nem volt bűntudatom sem közben sem utána. Mikor ő csalt meg azt mondta bűntudata volt utána, nem tudom igaz-e.
23 L
Ha valakivel kapcsolatom van, akkor nem nézegetek másfelé.
Tehát nem is alakul ki bűntudat.
a bűntudat nem olyan, mint a napozás, hogy ha elalszol a napon, egyértelműen leégsz estére.
A bűntudat nem ilyen egyértelmű. Van akinél előjön, és van akinél nem. Felfogás kérdése. Mindennek annyi jelentősége van, amennyit tulajdonítasz neki. Ilyen egyszerű... A nem érdekel az egész, akkor nem lesz bűntudatod, még akkor sem , hogy ha szereted azt akit megcsalsz. Van, amikor a megcsalás gondolatától is bűntudata van az embernek...
Van egy barátnőm, akinek a pasija bármit megtett a lányért, a tenyerén hordozta... A lány mégis megcsalta párszor a fiút. Miután felhagyott a megcsalással, fél évig élt a pasijával boldog párkapcsolatban, a legapróbb bűntudat nélkül. Próbáltuk ráerőltetni a bűntudatot, azzal, hogy megpróbáltuk felnyitni a szemét, hogy mennyire nem volt korrekt, és hogy szarul kéne , hogy érezze magát... Egyszerűen nem foglalkozott az ilyen dolgokkal.
Másik barátnőm összejött a pasijával, de még nagyon kezdetleges volt a dolog. Két hete voltak együtt (ezidő alatt párszor találkoztak csak), mikor a lány egy nyári táborban lefeküdt egy teljesen random formával. Egész éjszaka szenvedélyesen érzelem nélkül elvoltak. Elején volt bűntudata, de beleszeretett a csávójába és már lassan egy éve együtt vannak. A srác persze nem tud semmit, de ez nem is gond. Kezdeti kicsapongás volt, egy utolsó visszakacsintás, mielőtt elkötelezte volna magát "végleg".
Van ilyen... megesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!