Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi bajom van?Ez depresszió?

Mi bajom van?Ez depresszió?

Figyelt kérdés

Most lettem gimis az év eleje egész jól ment de most egyszerűen valahogy nem érdekel semmi ami eddig boldogságot okozott,és képtelen vagyok rávenni magam hogy bármit is csináljak folyton azt érzem milyen hülye és idiota vagyok másokhoz képest és hogy mások mennyivel szorgalmasabbak nálam éjszaka nem tudok aludni ,mert felriadok és azon kattogok hogy mi volt a tananyag.

Ui.Bocsánat a helyesírási hibákért.

nov. 20. 14:24
 1/6 Tomadevil ***** válasza:
Neha enni kell azert, hogy ehes legyel :)
nov. 20. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az időjárás is közrejátszik, én is eszreveszem hogy a derűsebb időnél jobb a kedvem.
nov. 20. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt akartam én is írni, mint a 2. Multivitamin + omega 3.
nov. 20. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Lehet csak én látom így, de idén hirtelen változás volt az időjárás terén. Régebben valahol szeptember közepén kezdett hülni a levegő, októberre kellett egy vékonyabb kabát, amit november végefele váltottam le a télire.

Idén októberben még volt, hogy pulóverben mentem le az utcára. November elején is elég sok napsütés volt. Aztán durr, bejött a hirtelen hideg és máris kellett a télikabát.

Arról nem is beszélve, hogy a napsütést nem a télies hideg valtotta le, amikor hideg van bár, de süt a nap vagy esik a hó, hanem a takony idő. Vagy mindent befed a köd vagy be van borulva vagy zuhog az eső.

Na ebből azt akarom kihozni, hogy a szervezet is furán reagál erre a hirtelen változásra. Ahhoz van hoztászokva, hogy az idő fokozatosan lehül vagy felmelegszik, nem arra, hogy egyik pillanatban pulóverben rohangálsz a másikban meg beázott csizmában, télikabátban vacogsz a villamosmegállóban.

nov. 20. 18:38
 5/6 gungasam ***** válasza:
100%
Nehogy már valami tabletták vagy bogyók kihúzzanak a depiből!! Mozogj egy kicsit többet a levegőn! Ma , vasárnap, elég szép idő volt. Majdnem teljesen megmetszettem két gyümölcsfát létráról. Mindjárt lett kedvem és étvágyam. Ha nagyon ködös-csepergős az idő, akkor ott a szoba kerékpár vagy evezőgép vagy valami házimunka amibe az emebr eltereli a negatív gondolatokat (gondokat) . És aztán megint mehet minden tovább!!
nov. 30. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
5, ma nem szombat volt? Ne ijessz meg, mert vasárnapra fontos tervem van!!
nov. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!