Szerintetek mi bajom lehet?
Ó, igen sokunkat beszippantanak a színes, gyors, hangos videók... Blöe! Utálom, mert néha engem is képes meglopni (időben, energiában, önbecsülésben)! De legyél erősebb, határozd el magad, és tartsd is magadat az elhatározásodhoz. Ez is plusz örömet, löketet adhat, ha pl egy kihívásnak fogod fel, hogy csakazértse töltesz el egy nap mondjuk 1-2 óránál többet telefonon/gépen feleslegesen. Nekem pl ez segít. Néha nehezebb, néha jobban megy:) Van a telefonokon ilyen "Digitális jólét" vagy képernyőidő ellenőrzésére szolgáló eszköz. Azon ellenőrzöm, sőt időzítőket is állítottam be.
Na és ha visszaemlékszel, milyen jó volt edzeni? Csak elkezdeni nehéz, hajrá! Tanulni meg társasággal vagy könyvtárban is lehet, a környezet is motivál. Ne hanyagold el magad, a tested, lelked, szellemed! :D
Ez media fuggoseg. Olyan ,mint a kabszer fuggoseg.
A futas nagyon sok boldogsaghormont termel. Probald ki.
Az az oka hogy már ráuntál. Bent vagy ,mennèl valahova de nincs minek kivel stb.
Pandèmia korszak óta èn is hasonlót èrzek ,valahogy befordult sok ember a sajat világába. Munka evès alvás.
Persze hogy megunod.
Volt hasonló problémám.
Kb. úgy 1 évig tartott. Mindent untam, minden unalmas volt semmi nem kötött, le se filmek, se a sport, se a kert, se az emberek nem érdekeltek...se a munka.
Csak teltek lassan a napok.
Médiafüggőség, ahogy előttem is írták.
Illetve új ingerekre, új helyzetekre és szituációkra lenne szükség, amik ki tudnának ebből az állapotból billenteni, meg friss levegő és mozgás. Az utóbbi kettő nekem is nagyon sokat segített, amik hasonló volt velem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!