1-2 hetes terhes vagyok a teszt szerint de nagyon erős hasi fájdalmaim vannak és menstruàlok is Szerintetek mi a bajom?
Nincs olyan, hogy 1-2 hetes terhesseg. Amint pozitiv a teszt, akkor mar minimum 4 hetes vagy. Ajanlom elolvasni a digitalis teszt tajekoztatojat, benne is van, hogy mit jelentenek a hetek.
Egyebkent valoszinuleg kemiai terhesseg volt, ha most megjott, sajnalom. Teendo ezzel annyira nincs, ha mostanaban lett pozitiv a teszt. Ha mar tobb hetes voltal (6+) akkor persze erdemes felhivni a nogyogyaszod, hogy most mi legyen.
Az utolso menstruaciotol szamoljuk, nincs olyan, hogy 1-2 hetes terhesseg. Na de mindegy is, ez valoszinuleg kemiai, de persze azert felhivhatod az orvosod.
Sajnos megesik az ilyesmi, nekem is volt, hogy kesett 5 napot, a teszt halvany pozi volt, majd utana megjott.
1 hetes terhesség a menstruációd
2 hetes terhesség a peteérés
3 hetes terhesség a beágyazódás
4 hetes terhesség a kimaradt menstruáció
Remélem így érted.
Ha pozitív volt a teszt és vérzel plusz iszonyú görcseid vannak az szerinted mit jelent? Vetélést. De én meglátogatnám a nőgyógyászt mindenképp.
Egyébként az a forró fürdő lehet nem volt a legjobb ötlet.
Hát nem de szerintem ez egyértelmű.
Majd legközelebb. De ne forró fürdőzz ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!