Miért ennyire szar minden?
Végre kerestem egy kis pénzt. Mondom magamnak: "VÉGRE ELVESZTEM A SZÜZESSÉGEMET! EZ AZ!"
Erre kiderült, hogy az egész pénz az egyetemre fog elmenni, mert lejárt az államilag támogatott félévek száma....
Márpedig hozzám egy nő egy ujjal nem érne, annyira undorítónak tartanak. Büdös gyökér minden nő, mocskos emberek.
A prosti meg jó drága és nincs pénzem rá. Mire pénzem lesz, addigra meg már rég kitör a harmadik világháború, mert ez a f*s Putyin is csinálja a cirkuszt és meghalok!
Undorító, f*s, sz*r élet, bzi nők, bzi emberek!
"Erre kiderült, hogy az egész pénz az egyetemre fog elmenni, mert lejárt az államilag támogatott félévek száma...."
És ezzel mi a gond? A tanulás befektetés, a pénz meg akkor ér valamit, ha értelmes dolgokra költjük.
Sajnálom a világ fájdalmadat. Tudom, baromi súlya van mindennek 20 on évesen. De azt megkérdezhetném milyen osszegről beszélünk, ami fedezi az egyetemet, és ne marad prostira. Pariban van a kettő.
(Egy átlag prosti most 30 /óra, mennyi a tandíj???)
Hàt ilyen névvel nem csoda, hogy egy prosti sem kér belőled.
Higgadj már le!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!