Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ennyire szar minden?

Miért ennyire szar minden?

Figyelt kérdés

Végre kerestem egy kis pénzt. Mondom magamnak: "VÉGRE ELVESZTEM A SZÜZESSÉGEMET! EZ AZ!"

Erre kiderült, hogy az egész pénz az egyetemre fog elmenni, mert lejárt az államilag támogatott félévek száma....

Márpedig hozzám egy nő egy ujjal nem érne, annyira undorítónak tartanak. Büdös gyökér minden nő, mocskos emberek.

A prosti meg jó drága és nincs pénzem rá. Mire pénzem lesz, addigra meg már rég kitör a harmadik világháború, mert ez a f*s Putyin is csinálja a cirkuszt és meghalok!

Undorító, f*s, sz*r élet, bzi nők, bzi emberek!

nov. 21. 18:13
1 2
 11/12 he84 ***** válasza:
Hát nagyon pesszimista vagy kérdező, ne csináld ezt és nem lesz 3. világháború, de nem fogom részletezni, hogy miért nem és hogy miért butaság ez azoktól, akik ezt hiszik. Az meg undorító, hogy általánosítva lenézel minden nőt, csak mert neked még nem jött össze. Én nőként rendes vagyok és sok rendes nő van még a Földön (nem a világon, mert a világ az a Földön kívülre is értendő valójában). A belsőd inkább undorító, meg a kisugárzásod ezek alapján is, így nehezen találsz barátnőt, engem is taszít a viselkedésed és a hozzáállásod, eléggé olyan vagy, mint egy lenőző éretlen kisfiú, már elnézést. Nem bántásból mondom, de így van. Nem csak gonosz nők, de rendes nők is taszítónak vélik ezt. A prosti pedig nem megoldás és betegségeket is kaphatsz el tőle. Tanulj meg normálisan viselkedni, javítani magadon, ne nézd le a nőket stb. Majd akkor talán lesz sikered, így nem és nem a pénzen múlik minden, hidd el.
nov. 21. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:
56%

nekem nem szar semmi,önerőből két egyetemi tolmács végzettségem van.

anyagi prolémáim nincsenek.

9

tegnapelőtt 07:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!