A maganyos emberek a nyitottabbak beszelgetesre vagy a "bulisok"?
Figyelt kérdés
nov. 24. 09:26
A kérdező szavazást indított:
maganyos
"bulisok"
13 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Marmint nem az ilyen felszines bulis beszelgetes hogy "jo mi haha kemeny jol tolod na jol van mennem kell verjed amit kell"
hanem a picit vagy melyebb beszelgetes, ismerkedes.
nov. 24. 09:29
2/9 anonim válasza:
Mindkettő, attól függ, milyen beszélgetésre gondolsz. Így vasárnap reggel egyébként valószínű, hogy nem bulisokkal fogsz találkozni, mert ők még alszanak ilyenkor.
3/9 A kérdező kommentje:
bulisokkal valoban mert akkor van detox vege a bulibol/drogbol es mar jozanok mert holnap hetfo/melo :))), talan delutan, este mar lehet valoban, csak akkor mar nap vege.. igazad van valoban
nov. 24. 09:42
4/9 A kérdező kommentje:
csak azt nem ertem amugy, hogy a maganyosak akiket lathatoan normalisak legyen ferfi vagy lany, egyszeruen nem engedik magukhoz. ilyen paradox de lehet maganyos IS akar lenni azert nem, de a tobbseg szerintem lelkileg maganyos. amugy ilyenek pl az alberletesek ha jol tudom, kollegistak meg panaszkodnak a tobbiekre sajnos
nov. 24. 09:46
5/9 anonim válasza:
Aki magányos, többet is beszélhet, hiszen végre van kivel. De befásult is lehet, mert minek ismerkedni... úgyis egyedül maradsz.
Személyiségfüggő is. Hangulat kérdése is. Van, aki délelőtt aktívabb, van, aki estefelé, bulizástól függetlenül.
6/9 A kérdező kommentje:
de a szemelyisegfuggoseg az nem az hogy maganyos? Nem kapna az alkalmon es megkinalna esetleg kint a lakas/hazbol egy teaval mig felebred? En legalabbis ezt tennem meg ha hajnali 5 kor ebrednek mert vegre van valaki akit megismerhetek. De igen.. masok vagyunk. De lehet aztan lesz valami ismerettseg es mar gyarkabban, nappal, este stb. jon az alkalom meg ilyenek.
nov. 24. 09:53
7/9 anonim válasza:
Függ az adott illető személyiségétől, hangulatától, szociális és kommunikációs készségeitől és igényeitől. Ahogy az sem mindegy, milyen helyzetről és milyen beszélgetésről van konkrétan szó.
8/9 anonim válasza:
A magányos meg a bulis ember nem ellentéte egymásnak. A bulis ember is lehet olyan, aki nyitott komoly beszélgetésekre, és a magányos ember is lehet egy magának való, szótlan alak, aki csak heti 1x akar beszélni, amikor épp kedve szottyan rá.
9/9 anonim válasza:
Szerintem sincs megkötve, hogy csak bulis és csak magányos ember van. Igen, lenet, hogy egy magányos ember többet próbál beszélni, de én több olyan emberrel találkozom, akik inkább azért magányosak, mert elvesztették a hitüket az emberekbe. Szakítás, legjobb baráttal való összeveszés.Ilyenkor nem olyan jó találkozni ezekkel az emberekkel, mert tényleg magányra van szükségük. De igen, nagyon sok bulizós ember figyelemért megy el bulizni, hogy tetszenek másoknak és szerintem ez nem nagy probléma. Ugyanis tetszeni akarunk az embereknek, megakarunk felelni és ez így van rendjén. És mostmár visszakanyarodok a kérdésre, szerintem mindkettő. Ugyanis ez a személytől függ és, hogy egy hullámhosszon vagy e a beszélgetőpartnerrel. Ha magányos lennék, és egy mélyebb, komolyabb beszélgetést szeretnék, akkor elmennék egy olyan helyre, ahol jól érzem magam. Valószínűleg valamilyen hobbi klubba, mint pl. lovaglás, sakk, vagy nem tom. Amit az adott magányos ember szeret csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!