Beletörődtél abba, hogy nem sikerül párkapcsolatot kialakítanod ?
Figyelt kérdés
nov. 24. 10:54
3/14 anonim válasza:
Ez így nagyon önsajnálkozásnak tűnik kérdező.
Fogd fel úgy, hogy most éppen nincs senki aki illene hozzád.
Cserébe van egy csomó szabadidőd amit csak magadra fordíthatsz.
Ha rendbe rakod az életedet és nem azon pörög az agyad egész nap, hogy egyedül vagy akkor idővel jobb lesz és talán társad is lesz.
4/14 anonim válasza:
Én házasságban élek, de ha sikerül szabadulnom, soha többet nem lesz kapcsolatom. Magányt és egyedüllétet akarok!
5/14 anonim válasza:
Lehetett volna, de mind olyanok találtak meg, akiknek rossz volt a házassága, vagy elváltként gyereke volt, így inkább egyedül, mint ilyen nőkkel. Kiverem magamnak oszt cső. Nincs pénzköltés, se a nyavajgásuk hallgatása.
7/14 anonim válasza:
Nem azt a szót használom, hogy "beletörődtem", hanem úgy vagyok vele, hogy most valamilyen okból nincsen barátom, de ez nem jelenti azt, hogy később sem lesz. Majd jön valaki, ha itt az ideje, most biztos másra kell inkább koncentrálnom.
8/14 anonim válasza:
Igen, 2011-ben lettem blackpill-tudatu.
40F truecel
9/14 anonim válasza:
#7 én is voltam így vele, de ez a lehető legrosszabb gondolkodásmód. Váeod a sült csirkét hogy a szádba repüljön. Ha szeretnél akkoe tenni kell érte, ha nem akkor viszont jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!