Nem lehet hogy jobb nem elköltözni a szülőktől és nem keresni párkapcsolatot sem?
Ez nem fog valami kedvesen hangzani, de nálam nincs nőtelenség és pénztelenség, mert nem ilyen betegesen lúzer módon állok a dolgokhoz, mint te. Szedd össze magad, ne kenegesd a felelősséget, Európai polgár vagy millió lehetőséggel, azzal hogy ide születtél a világ top 10%-ban vagy. Hiszti off, kapd össze magad.
Üdv: 33F, saját lakással, céggel, és párkapcsolattal, a legtöbb barátom is hasonlóan áll, lakás, korrekt fizu és feleség/gyerekek.
Hát előbb utóbb egyedül maradsz, mert szüleid sem élnek majd örökké és talpadra kellesz állni, csakhogy addig még csomó évek eltelnek és azt veszed észre hogy te is megöregedtél és mi mindent hagytál elmúllani.
Bár az igaz, lehet hogy igy megkiméled magadat a sok stressztől, csalódásoktol, költekezéstől. Szóval ez olyan igazából, mint egy zsákbamacska, vagy bejön vagy nem.
Nekem legutoljára volt egy 5 éves kapcsolatom. Most visszaköltöztem a szülői házba és nem azért mert igy könnyebb anyagilag, mert van rendes munkám, kiadtam a lakásomat bérbe is, saját autóm is van. Önnálló életet élek.
Azért mert vágyom a szülői szeretetre az otthon melegére ahogyan régen volt és nekem igy egyenlőre megfelel, nem is tervezek most kapcsolatot.
Senki se szól bele a dolgaimba, nem vagyok már ovis.
26N
De,nálunk sokkal fejlettebb országokban is erősödik ez a trend.
Dél-Koreában már csak 0,8 a termékenységi ráta,Japánban terjed a "lakásból ki sem mozduló" életmód.
Igazából,ha nincsenek nagy igényeid jobb így.
Minden 2.házasság válással végződik.
30 felett elkezdenek hízni,40 évesen,aki nem vált el nagy részük prostizik vagy szeretőt tart.
Már,akinek van rá pénze,mert akinek nincs az összes pénzét a gyerekeire áldozza,és a legjobb családi programjuk a hétvégi bevásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!