Miért jobb szinglinek lenni mint párkapcsolatban?
Sajnos szingli vagyok egy jó ideje és nincs a láthatáron olyan aki alkalmas partner lenne.
De addig is szeretném kihasználni a lehetőségeket a fejlődésre, tanulásra stb.
Tudnátok olyan dolgokat írni, amik pozitívumok? Hogy ne mindenhol a boldog párokat lássam.
Köszi!
több időm van
akkor megyek és oda ahova akarok
nem teszi arrébb senki a cuccaimat
elég két hetente összerántani a házat
nincs vendéglimit v szelekció
éjjel még tudok tenni-venni
közelebb vagyok a szingli baráti körömhöz
meg ugye a rengeteg hátránya
Én kb. csak pozitívumokat tudok mondani. De azt már leírta valaki!
18/f
Megleszek kövezve, de leìrom 😀
Kocsmázás és flörtölés.
Egyébként nem hinném hogy lehetne azt mondani hogy "jobb" Mindkettőnek megvan a jó és rossz része.
Nincs ilyen, hogy valamelyik jobb, amúgyis erősen függ az ember körülményein, hozzáállásán... Engem pl. semmiben nem korlátoz a párkapcsolatom, de sokaké nem ilyen, ugye.
Ahogy írod, magadra akarsz koncentrálni és fejlődni, tanulni, ez simán lehet egy pozitívum, hazamész és tied a ház, béke van és tanulhatsz, nem várnak el tőled semmit, sőt, ami talán fontosabb, te sem várod el magadtól, hogy mással foglalkozz. Kell az embernek saját idő, némelyikünknek igen sok is. Ezt tartsd meg akkor is, ha nem leszel szingli.
Aztán egy ember mindig jelenthet potenciális problémákat, ütközést, kompromisszumokat... Egyedül is nehéz, de te legalább egy ember vagy, aki jó esetben egyetért önmagával. Ez is épp elég bonyolult tud lenni, főleg ellentmondásos embereknek. Ha te nem vagy az, élvezd :D
Szerintem anyagilag éppenhogy hátrányos. Ha ketten együtt laknak, egy főre eleve csak fele annyi bérleti díj vagy közös költség jut. Sokszor van úgy, hogy ugyanabban a szobában vannak, tehát nem kell két szobát világítaniuk meg fűteniük, csak egyet, tehát a villany- meg a fűtésszámla is alacsonyabb egy főre vetítve. Ha ketten együtt mennek valahova kocsival, fele annyi az egy főre eső benzinköltség, kötelező biztosítás, stb. Lehetne sorolni.
De tényleg nem az van, hogy jobb szinglinek lenni, mint párkapcsolatban, mert nem attól függ a boldogság, elégedettség, kiegyensúlyozottság, hogy egyedül él-e valaki, vagy párkapcsolatban. Mindkét kategóriában bőven találni nagyon boldog meg nagyon boldogtalan embereket is.
"Rengeteg hátrány" írta valaki HAHAHAHA:DDD
Mi az a rengeteg """hátrány""", ha nincs párkapcsolatod? Plázában várni órákat rá olyan jó dolog? Nyafogast hallani egész nap? Költesz rá egy csomót és nem tetszik neki semmi? Menstruálás idején házisárkány az tök jó? Vagy esetleg nem kell martirkodast hallani? Néha hisztis otromba lény elviselése?
Hát nekem egy ideig nem kell nő. Köszönöm szépen nagyon jól megvagyok egyedül. Majd ha talalok valami normálisat esetleg. Mert eddig négyből négy elviselhetetlen volt! Boldog párok persze. Csak fejfájás ment mindig.
#9esnek nem való nő,mert:
1: Lenézi a nőket
2:Idegbeteg szerintem
3: Mindenkiben a rosszat látja
Totál lejön ez az írásából.
Üzenem:Neked aztán sose lesz barátnőd mert meg sem érdemled:)))
Kérdésre válaszolva: Azért jobb szinglinek lenni, mert megkímélem magam az olyan ostoba emberektől,mint a 9es válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!