Van olyan ember köztetek aki valami komoly betegséggel párkapcsolatban él?
Exem- nek is ez a betegsége volt, így van ról kis fogalmam. Ő remi kezelést kapott.
De, hogy a kérdésedre választ adjak.
A mostani párom is beteg sajnos. Cukor beteg, és hormon problémákkal küzd. Emiatt túlsulyos, és mikor megismerkdtünk, az önbizalma a padlón volt. De én minden bajával együtt szeretem, és kitartok melette amíg lehet.
Exemmel más okok miatt mentünk szét, nagyon nagy részt az én hibámból, de neki is volt benne szerepe bőven. De nem a betegsége miatt.
A tanácsom, hogy ne add fel. Valaki odakint csak rád vár. Kívánok sok kitartást, és egy szerető gondoskodó párt neked.
32 F
Étkezési zavar - elsősorban bulimia > erről ő nem tud, de anorexia is befigyel -, depresszív epizódok, alacsony önbecsülés
- nem fogadtam el magam, viszont erőt ad, hogy van egy barátom, aki szeret
- elég jól kezeli a hangulatváltozásaimat, bár néha nagyon sajnálom, mikor szeretne segíteni, de csak morc hallgatást kap cserébe (inkább meg sem szólalok, mert nem akarom rázúdítani az önundort, kétségbeesést, arra ott a pszichomókus)
- a kajálást már nehezebben, félt, mert vékony vagyok, etetni próbál, de rengeteget biztat, aminek örülök
Ő pánikbeteg, ami ugyanolyan rossz, mert lehúz mindkettőnket. Hipochonder is lett miatta és rengetegszer ez a fő téma (túl sokszor), így nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!