Vannak itt olyan komoly, budapesti emberek, akinek elegük van ebből a felszínes, lusta, zombi életből, amit a legtöbb ember él? Ti hogyan dolgozzátok fel, és mit tesztek ellene?
Illetve hol szoktatok ismerkedni, hol lennétek nyitottak erre? Ti mitől érzitek másnak magatokat?
Nem "barátkozni" akarok csak beszélgetni, életeket megismerni.
Engem nagyon zavar ez a felszínesség, de akárhol próbálkozok, csak unalmas, lusta, buta embereket találok, meg optimista bohócokat.
Persze egy darabig le tudom foglalni magam hobbival és teendőkkel, de nem vagyok aszociális, így zavar, hogy nincs egy szellemi partnerem.
KEDVES OKOSKODÓK, TROLLOK!
Kíméljetek a közhelyektől (te vagy az unalmas, bárhol lehet ismerkedni, te se vagy különleges, stb), úgysem válaszolok rátok.
Engem speciel nem zavar a felszínes élet másoknál, tehát nincs mit feldolgozni. Mindenki úgy él, ahogy neki jó.
Én úgy oldom meg, hogy a lehetőségeimhez mérten annyira igyekszem kihasználni az életet jó irányba, amennyire csak lehet.
Azt nem írtad a kérdésedbe, hogy az ismerkedést mire érted. Barátok megismerésére, vagy párkapcsolatra.
Bár én mindkettővel úgy vagyok, hogy akivel dolgunk van egymással, azzal úgyis össze fogunk futni. Hogy holnap a zöldségesnél, vagy egyéb helyen azt nem tudom.
Kevés emberrel jövök ki az életmódom miatt, idő volt ezt feldolgozni, de már nem zavar. Hogy teljes legyen a kép, írok pár dolgot az életmódomról: egészéges életmód, természetgyógyászat, sok tanulás, jóga, egyéb sport, klasszikus zene, meditálás, művészetek.
Én az optimista bohócok társaságát választottam, nekik ez a mottójuk.Az hogy ki mit gondol róluk az őket nem érdekli, meg a felszínes unalmas sznobok sem érdeklik őket:
Azt üzenem élj a világ ellen és légy bolond!
Derűs, bátor bolond, mert mi élünk a valóságban...
És próbáld meg a lényedet, ebben a sötét világban, szabaddá, fényessé és sugárzóvá tenni.
Magától nem lesz az. Senkié. Azzá leszel, akivé teszed magad.
S ha kihűlt körülötted a világ, és jéggé fagyott az élet, fűts be önmagadban... és áraszd a meleget!
Meglátod, mennyien jövünk majd köréd.
Mert mindannyian fázunk. És félünk.
És oda gyűlünk, ahol meleg van még....
Müller Péter
Ja igen, ma már ezt is meg kell magyarázni. Ismerkedés = új emberek megismerése bármilyen nemből, raszból, korból, stb.
"Kevés emberrel jövök ki az életmódom miatt, idő volt ezt feldolgozni, de már nem zavar. Hogy teljes legyen a kép, írok pár dolgot az életmódomról: egészéges életmód, természetgyógyászat, sok tanulás, jóga, egyéb sport, klasszikus zene, meditálás, művészetek."
Igen, nekem főképp ez a problémám, hogy én is ilyen vagyok, és hasonló embereket keresek, nem tudom elviselni a tipikus alkoholista-dohányos-bulizós embereket, akik rám csodálkoznak, hogy nincs ps-em és nem szoktam kántörsztrájkolni sem. Viszont ha sportolók között akarnék ismerkedni, azért be kell látnom, agyra nem sokat gyúrnak.
Egyszer még találtam is valami sporttárskeresőt, de ahogy belenéztem inkább társkereső volt sportos embereknek, pedig nem arra lett kitalálva.
Ezt mindig olyan viccesnek tartom, mikor a kérdező kifejti, hogy neki mindenki unalmas, lusta, buta, sz..r ember, csak belőle hiányzik a hiba, és ha valaki esetleg ezt tenné szóvá akkor azt előre okoskodó trollnak titulálja...igazán kedves és intelligens gesztus.
Mondjuk sztem alapvetően ott kezdődnek a gondok, hogy rögtön "másnak" érzed magad a többi embertől.
:):)
Én is ilyen vagyok, sokszor gondolkozok azon, hogy én vagyok a más, a rosszabb.
Utálom a cigit, piát, nekem ezek nem bulisak.
egészséges életmód híve vagyok, itt is sokan furán szoktam rám nézni, hogy mindennap hozom a kis szendvicset teljes kiőrlésű kenyérből, párolt húsokkal, főtt tojás szeletekkel, zöldségekkel, mellé ásványvíz, ők meg a fornetti+kóla kombót nyomatják. Én ezt nem bírnám, és ilyenkor én vagyok a más a "Nézd már, ez mit eszik" embereke, és akkor már unalmasnak is tűnik. Hallgattak vagyok, nem vagyok az a nagy szájú, utálok megbántani embereket, másokat kritizálni akármi miatt(öltözködés, smink, hajforma stb). Utálok embereket kibeszélni, amikor valaki már mondja nekem, hogy "nézd hogy néz ki stb" én erre csak annyit tudok mondani"Ő dolga, neki ez tetszik". Na itt már megint konfliktus kezdődik. Imádom a természetet, a növényeket, állatokat, imádok takarítani, szeretek kirándulni, beszélgetni értelmes témákról, tanulni, kártyázni stb.
Kevesen vagyunk ilyenek, nem szeretek tömegember lenni.
Kedves kérdező!
Ne add fel soha! Hidd el, vagyunk így még páran, csak sajnos nehéz megtalálni. De, ha megtalálod, egy életén át hűséges, igaz barátod lesz! Járj nyitott szemmel, és ráakadsz. Csak ne sürgesd.
"itt is sokan furán szoktam rám nézni, hogy mindennap hozom a kis szendvicset teljes kiőrlésű kenyérből, párolt húsokkal, főtt tojás szeletekkel, zöldségekkel, mellé ásványvíz, ők meg a fornetti+kóla kombót nyomatják"
Pedig az még annyira nem is durva diéta. Szerintem nem a legegészségesebb, de mindenképp haladás a süti+kóla életmódhoz képest. Az a durva, hogy vannak olyan pultok, ahol a fele cukros sütemény és a másik fele csak péksütemény. Ezek szerint ugyanannyit fogyasztanak a 2ből.
"Utálok embereket kibeszélni, amikor valaki már mondja nekem, hogy "nézd hogy néz ki stb" én erre csak annyit tudok mondani"Ő dolga, neki ez tetszik". Na itt már megint konfliktus kezdődik."
Ez is ismerős, amikor megjegyzéseket tesznek mások vonzódására, mintha annyira sok közük lenne hozzá, vagy hogy ki hogy öltözik. Nem azt jelenti hogy nincs véleményem, de attól hogy valami nem tetszik, még nem kell kiröhögni a másikat.
" Hidd el, vagyunk így még páran, csak sajnos nehéz megtalálni."
Tudom, hogy vannak ilyenek, csak rendszerint tőlem 50-100 kmre. Ha sürgetem az tényleg nem jó, mert minél több embert ismerek meg , annál jobban megundorodok tőlük, és rájövök, hogy első látásra szimpatikus emberekben is vannak nagy buktatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!