Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyan komoly,...

Vannak itt olyan komoly, budapesti emberek, akinek elegük van ebből a felszínes, lusta, zombi életből, amit a legtöbb ember él? Ti hogyan dolgozzátok fel, és mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés

Illetve hol szoktatok ismerkedni, hol lennétek nyitottak erre? Ti mitől érzitek másnak magatokat?

Nem "barátkozni" akarok csak beszélgetni, életeket megismerni.

Engem nagyon zavar ez a felszínesség, de akárhol próbálkozok, csak unalmas, lusta, buta embereket találok, meg optimista bohócokat.

Persze egy darabig le tudom foglalni magam hobbival és teendőkkel, de nem vagyok aszociális, így zavar, hogy nincs egy szellemi partnerem.

KEDVES OKOSKODÓK, TROLLOK!

Kíméljetek a közhelyektől (te vagy az unalmas, bárhol lehet ismerkedni, te se vagy különleges, stb), úgysem válaszolok rátok.

2014. jan. 15. 11:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Budapesti vagyok, értelemszerűen azért tettem fel a kérdést így, mert nem érdekelnek a világ végén élő emberek, akikkel úgyis csak "netbarátok" lehetünk.

Van jópár "hobbim", sport, tudomány, művészet nagy vonalakban.

2014. jan. 17. 04:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tűnsz unalmasnak. Könyvtárba nem szoktál járni? Ott szerintem nagyon sok hozzád hasonló emberek lehetnének.
2014. jan. 17. 12:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Én eddig akárhány könyvtárban voltam, csak elvette a kedvem, hogy oda járjak. Meg oda amúgy sem ismerkedni járnak az emberek, és itt visszautalok az előző mondatomra: én nem vagyok olyan bunkó, hogy leálljak csevegni az olvasóteremben.

Te könyvtárba jársz? Neked mi a hobbid?

2014. jan. 17. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem szoktam könyvtárba járni.

Én nagyon szeretek biciklizni, kirándulni/túrázni, sétálni, zenét hallgatni, olvasni, beszélgetni(értelmes emberekkel) házimunkát végezni, filmet nézni stb.

Szóval olyan "átlagos" vagyok.

2014. jan. 18. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!