Elbizonytalanodtam mit tegyek? Mi ilyenkor a megfelelő, elfogadás és beletörödés vagy küzdés?
Van egy nő aki nagy hatással van rám,szeretek vele lenni,szeretem a társaságát,és tetszik is, időröl idöre egyre jobban megkedvelem,megszeretem, hiányzik ha nincs velem, ő ugy látja rajtam hogy surolom annak a határát mikor egy férfi beleszeret egy nőbe,én szeretnék komolyabban összejönni vele,ám azt mondja nem tudnja viszonozni az érzéseimet! Mikor ezt mondja mindig elszomorodom,de aztán valami belső erő ismét azt sugja nem mondhatok le róla! Eddig,luzerként viselkedtem jó pár növel és az első szóra ,első elutasításra beletörődtem a dolgokba,de ennél a nőnél másképp van, egy belső megérzés,előérzet vagy hasonló azt sugja nem szabad lemondanom róla,nagy hibát követnék el ha lemondanék róla és elveszíteném!Olyan érzelmekkel tudnám őt szeretni ahogyan más nőt eddig még soha!
mit tegyek elgodadjam a visszautasitást hiszen nem érzi ugyan azt amit én,vagy küzdjek érte hiszen életem talán nagy szerelmét szalasztanám el, fel lehet ébreszteni az érzelmeket,meglehet próbálni?Mit tanácsoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!