Lenne igény ilyen témájú blogra?
Ötletnek nem rossz, csak tényleg, ha általános közhelyekkel akarod megtölteni akkor nem éri meg.
Engem érdekelne a dolog, a helyzetet ismerem, sőt a bonyolultságát nap mint nap tapasztalom és szeretnék segíteni másoknak. Ha van valami konkrét, írj üzenetet mert szívesen részt vennék a dologban.
17L
Szerintem kitűnő ötlet ! ÉS én is szívesen részt vennék, segítenék a dologban. :)
18/L
Utolsó, áruld el nekem, mitől lesz valaki értékesebb leszbikus? Miért szeretnéd ennyire képesítéshez, korhoz kötni a tanács minőségét? Hát még, te hogyan terveztél tanácsot adni Fiatal leszbikus lánynak, aki egy évfolyamtársával szemez és képtelen figyelni órán, mert mi van, ha ő is érez valamit? Ha a lány tanácsára ennyire felsőbbrendűen reagálsz, a problémájára miért reagálnál másképp?
Egyetértek veled, hogy a kor több tapasztalattal jár. Többször adtad fel a számlát, többször cseréltél kereket, többször öntötted ki a kávét, többször mentél neki valakinek a boltban, többször vitted szervizbe a kávéfőzőt. Az az x év viszont hogyan adna neked több tapasztalatot az általános iskola/gimnázium kuszaságában?
A próbálkozásotok láthatóan teljesen más célközönségnek szólt, mint ami itt fel lett vetve, ettől kezdve nem értem a lappangó felháborodásodat, hogy más is nekiállna.
Miféle miféle tapasztalat vehet rá, hogy megpróbáljak segíteni másokon? Milyen kríziskezelési gyakorlat? Természetesen, a sajátom. Én is álltam a tükör előtt, ehhez pedig nem kell a felsőoktatás.
Felteszem ugyanazt a kérdést, amit te a legelején: miféle tapasztalat, pszichológiai ismeret, kríziskezelési gyakorlat az, ami megváltoztatná a válaszodat a lánynak, aki azt mondja "lehet beleszerettem a barátnőmbe"?
17L
8. hozzászólónak: "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
Egyebekben támogatom az ötletet továbbra is, csak nem lesz könnyű dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!