Miért van az, hogy ha egy férfi sok ideje nem talál párt magának, akkor rögtön ráfogják a nők arra, hogy nagy az igényük?
Ezt meg lehet ám kérdezni a férfiaktól is, mivel ők is előszeretettel csinálnak ilyesmit. :D
Gondolom az lehet az oka, hogy egy bizonyos ember össze akart jönni veled, de nekem nem kellett így valamivel meg akarta nyugtatni az egóját, hogy a hiba nem benne, hanem benned van. Persze ez csak feltételezés.
No akkor elmesélem a saját történetemet.
Régebben amikor összejöttem valakivel akkor a legtöbbször husi-musi volt a csaj. Az egyikkel pl. 3 hónapig (ez a leghosszabb időszak, amikor párkapcsolatban voltam), illetve most is voltak próbálkozások. Természetesen vékonyabb lánnyokkal is ismerkedtem, és némelyikkel össze is jöttem, csak hamar vége lett. Ellenben sokszor mondták, hogy adjak az igényeimből, mert sosem lesz. Most őszintén ezek után hova adjak le? :)
A lényeg hogy most szombaton az egyik lányismerősöm beszólt (van barátja), hogy túl nagyok az igényeim, mert a manga csajok jönnek be, ami nem feltételül igaz, mert nem mindegyik, csak nem tudom, hogy hogy jött ahhoz, hogy a Dürer kertben voltunk, és meghallgattuk az egyik együttest. Nos röviden ennyit magamról
Végül is a legtöbb esetben két dolog miatt szokott ez lenni: vagy nem talál az igényeinek megfelelőt, vagy nagyon nincs sikere a nőknél. Ha rád ez utóbbi nem illik, akkor elképzelhető, hogy azt hiszik, hogy olyan igényeid vannak, amiknek csak kevesen tudnak megfelelni.
Szerintem ezért lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!