Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Megváltozik ugye? 2,5éves a...

Megváltozik ugye? 2,5éves a fiam és nagyon félös. Pl:hangos zajoktol, kutyátol, nagy motortol, és ha férfi nemü aminek komolyabb hangja van szol hozzá rögtön ordit. Nem megy el tölem 2métert se ha elmegyünk valahova!?

Figyelt kérdés
Reménykedhetek hogy ez másként lesz valaha.Nem vagyunk azok az othon ülö tipusok.Nem tudom miért viselkedik igy.Akinek tapasztalata van várom nagyon hogy én mit tehetnék hogy változzon ez?!
2011. jan. 19. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez van, igaz a lányom még csak másfél éves :(
2011. jan. 19. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Minél töbször vid gyerek közöségbe.
2011. jan. 19. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy zaj lesz, vagy kutya a közelben, mindig készítsd fel, hogy most ez lesz amennyire lehet. Fogja be a fülét, vagy te fogd be neki és guggolj le hozzá, míg el nem múlt a zaj. Az én kisfiam se szereti, nem ordít, de megijed. Illetve, ha nagyon hirtelen a zaj, hirtelen felordít, de rögtön átmegy nevetésbe már, mert tudja, hogy semmi baj. Aki nem ismeri azt hitte viccesnek találta, de én tudom az első hang az ijedtség volt nála. Ha valahol wc-re kell menni, irtózik, ha lekell húzni azt. Mindig szólok Neki előtte és felkészül. Kutyáktól egyszer megijesztette egy, nagyon félt egy darabig. Elég ijesztőek is ha belegondolsz, elég nagy a kutya mérete a gyerekhez, és gyors, mert játszani akar, ijesztő. Mindig legyél mellette, és készítsd fel, ha valami ilyesmi közeleg ! Ahogy nő, múlni fognak ezek, ha minden jól megy.

Ja az én kisfiam 6 éves. Suliban sokszor van tűzriadó gyakorlat, emiatt Ő nem megy el sose wc-re igaz az az osztálytermen belül van, de fél, hogy pont akkor jön a riasztás.

2011. jan. 21. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hozzáteszem a hangokat szereti, nagyon figyelmes, és zenei hallása nagyon jó. Tanul is zongorázni már mert imádja.
2011. jan. 22. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!