Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy férfi csak szexelni akar a nővel akkor az tök normálisnak veszik, de ha a nő akar csak szexet akkor már rögtön ribanc lesz?
Én nem veszem tök normálisnak, ha a férfi csak szexet akar és fordítva se, mert ez kihasználás kategória.
Le lehet pontozni.
Na ezt én sem értem.
Sose szerettem volna lekötni magam, mára már sikerült.
Érdekes egy történetem van:
életemben kb 5 férfi volt, ebből 2 a tudtomra adta hogy csak sex, én belementem, én sem akaratam magam lekötni.
A köbetkező kettő ígért fűt fát, ráadásul egyikük iránt nagyon is sokat, sőt annál is többet éreztem...Összetörte a szívem, nem akartam többé férfit társként, csak szexért.
A férjemmel párszor találkoztunk, m indkettőnk épp hogy kihevert egy nagy csalódást, makd egyszer csak összegabajodtunk, és abban maradtunk, hogy csak szexelünk.
Majd 3 honap mulva összeköltöztünk, működött, nagyon is.
Most boldog család vagyunk 5 éves kislányunkkal, és rengeteg tervvel.
Most gondolj csak bele.
Ha van egy kulcs ami minden zárat kinyit, az egy jó kulcs nem igaz?! De ha van egy zár amit minden kulcs kinyit, akkor az pedig egy szar zár ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!