Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek egy férfin milyen cipő jön be?
Figyelt kérdés
Na most komolyan nem tudom mit higgyek.. mi jön be csajok egy pasin, ezek a színes nike cipők, vagy supra cipők, vagy férfiasabb bakancs vagy mi? Kérlek linkeljetek is köszönöm!2012. febr. 27. 21:51
1/15 anonim válasza:
nekem a hologrammos saru... megtévesztem azokat akik azt hiszik... hogy cipőben vagyok...
by.: Sanya
3/15 Valkyerr válasza:
Szerintem ez stílus függő! én nekem nagyon szokták dícsérni a csajok a cipőim: Fekete/Fehér DC kék csíkkal pl
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
Srác vagyok, de szerintem bármilyen cipő bejön nekik, ami:
- nem üt el a viselt ruhák összességétől stílusban
- és nem úgy néz ki, mint amit sárba tapasztva tárolnak a falon, otthon
6/15 anonim válasza:
Armani cipő. Amúgy a lányok szeretik az aladdin féle cipőket is egy pasin. Meg pl egy ilyen cipőt.
S. Oliver
7/15 anonim válasza:
Hát a párom télen Steel bakancsot hord, az is tetszik rajta, máskor pedig sportcipőt, most épp LeCoq márkájú van neki.
De nekem tetszenek a Converse cipők is, és a deszkásak is, viszont Converse-re nem tudnám rábeszélni sajna, nem az ő stílusa :)
8/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!