Csajok! Mostanában láttatok valahol ilyesmi cipőket? (kép)
Mindenképpen velúros kiadásban, a bőr nem érdekel, nem szeretem. Ja és feketében :) Deichmann, HuManic kilőve, vagy csak én vagyok nagyon vak. Max. 10.000 ft-os árkategóriában. Előre is köszi:)
Hát akkor asszem lecsekkolom még1x a Zarát is holnap:) Köszi mindenkinek, jöhetnek még válaszok persze :D
Amúgy kínait nem szeretnék mert tény, hogy szoktam látni iszonyatosan csinos cipőket, viszont ha közelebbről megnézem őket, olyan a varrásuk, kialakításuk, anyaguk, hogy nem venném meg. Nagyon allergiás vagyok a dologra, és tudom, hogy a többi márka cipőit is kínában gyártják - de gyakran még a deichmannban vagy a humanicban is találok rossz varrású cipőket, úgyhogy a kínait meg végképp nem szeretném megkockáztatni. Tornacipő vagy bakancs terén nincs bajom vele, ha hamar szétmegy, de egy csinos magassarkúnál már fontos. Szerintem.
amit utoljára linkeltél, pont olyat rendeltem e-bayről (pontosabban barátnőm rendelte)....még nem érkezett meg, úgyhogy türelemmel várom....
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!