Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek egy férfin milyen cipő jön be?
Figyelt kérdés
Na most komolyan nem tudom mit higgyek.. mi jön be csajok egy pasin, ezek a színes nike cipők, vagy supra cipők, vagy férfiasabb bakancs vagy mi? Kérlek linkeljetek is köszönöm!2012. febr. 27. 21:51
11/15 anonim válasza:
Már ne haragudj de az jön be ami bejön a csajoknak!!!!
Ugyanis ha nem tudnád minden embernek más és más áll jól, és minden embernek más és más stílusú pasi tetszik.
De szerintem egy sima egyszerű deichmanos puma cipő is egy szöszmösz melegítővel sima fehér pólóval is ugyanolyan hatásos, mint egy fekete convers hozzá illő ruhával, vagy egy armani öltöny. Ha ezek valamelyikéből szállok ki:
Amúgy szerintem tökmindegy milyen cipő van rajta, ha az nem megy a ruhájához és az illetöhöz. Valamint ha basz.t hüly én öltözködik. ennyi.....
Üdv. egy pasi!!Mert én még túlélő túrához nem vettem fel lakkcipőt mert épp az a divat. mégse néztem ki bohócnak!!
12/15 anonim válasza:
nekem teljesen mindegy csak a fiún álljon jól!:D sport cipőtől elkezdve bakancsig minden :D
13/15 anonim válasza:
de egyet utálok az a szandál: az nekem kicsit éretlen személyiségre utal.. (de persze nem minden esetben..)
14/15 anonim válasza:
szadni titozoknival!!!!!!! ;))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!