Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Raszta haj mennyire elonyos?

Raszta haj mennyire elonyos?

Figyelt kérdés

Raszta hajam van mar 2 eve, de mindenki tarsit engem a drogokkal.

Azert csinaltam rasztat, mert tetszett, meg mert ngyon gondor a hajam, es vekony szalu..

Emiatt esne nehezemre az ismerkedes? Ugyerzem, hogy sokan nem egy embert hanem egy rasztat latnak bennem.. Mintha egy masik kategoriaban lennek. Amugy egyaltalan nem vagyok igenytelen, a hajam sem az.

Mennyire neheziti meg ez , hogy egy igenyes baratnom legyen? Vagy ugy egyaltalan, szocializalodni.

2014. máj. 30. 02:08
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
19 fiu voltam
2014. máj. 30. 02:19
 2/15 anonim ***** válasza:

en hulyet kapok tole de lehet mas meg tolem. szoval ember

fuggo

2014. máj. 30. 02:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem fehér embernek nem igazán áll jól. Amúgy is sok ember ódzkodik tőle, munkakeresésnél sem kifejezetten előnyös. Szerintem ha nagyon nem ragaszkodsz hozzá válts frizurát, két év után jól is fog esni :) Fiatalkori hóbortnak jó a raszta, de örökké nem rohangálhatsz így :)
2014. máj. 30. 02:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Nemigazan az en stilusom igazabol, en inkabb az ilyen gentleman stilust preferalom.. Es ez igy kicsit ellentmond.
2014. máj. 30. 02:48
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Az ékezetes írást nem próbálnád meg preferálni? Az mindenkinek jól áll! Hátha neked is?!
2014. máj. 30. 05:37
 6/15 A kérdező kommentje:

Ez valoban nagyon vicces volt...

Sajnos nincs magyar billentuzetem, mert kulfoldon elek, a hasonlo emberek miatt mint te...

2014. máj. 30. 06:27
 7/15 anonim válasza:
42%
ezt utalom en is , mindeki a helyes írás miatt basztat , 5 ős voltam nyelvtanból és irodalomból azmas kerdes h daralom a billenytyűzeete és félre ütök :D
2014. máj. 30. 11:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Felénk van egy raszta srác, szerintem nem származik semmi hártánya a raszta haja miatt... sőt! :) tök jófej amúgy, de ő tényleg az a tipikus raszta jellem, olyan akinek az az életformája... Az más kérdés, hogy nem lehet olyan munkahelyed ahol elvárják a komoly outfitet, és vannak szituációk, amikor nagyon kitűnsz a tömegből. Ha komolya az a gentleman dolog, akkor válts frizkót...
2014. máj. 30. 13:05
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát igen, kicsit ellentmondásos nálam ez a haj.

Nem drogozok, es utalom az ilyen lepukkant hippiket.

Neha oltonzben jarok es komolyzenei zongorista vagyok.

Amikor csinaltattam capoeiraztam es ott tetszett meg a dolog, de vegulis mostmar nem en vagyok.

Azthiszem meg is valaszoltam magamnak a kerdesemet XD

2014. máj. 30. 13:20
 10/15 anonim válasza:
0%

Mivel a raszták 99%-a drogos, nem mondanám indokolatlan társításnak :)

Ha nem drogozol, ne öltözz drogosnak.

2014. máj. 30. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!