Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Raszta haj mennyire elonyos?

Raszta haj mennyire elonyos?

Figyelt kérdés

Raszta hajam van mar 2 eve, de mindenki tarsit engem a drogokkal.

Azert csinaltam rasztat, mert tetszett, meg mert ngyon gondor a hajam, es vekony szalu..

Emiatt esne nehezemre az ismerkedes? Ugyerzem, hogy sokan nem egy embert hanem egy rasztat latnak bennem.. Mintha egy masik kategoriaban lennek. Amugy egyaltalan nem vagyok igenytelen, a hajam sem az.

Mennyire neheziti meg ez , hogy egy igenyes baratnom legyen? Vagy ugy egyaltalan, szocializalodni.

2014. máj. 30. 02:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A rasztához nem megy az öltöny :D Itt az ideje váltani
2014. máj. 30. 15:26
 12/15 anonim válasza:
Imádom a rasztákat*-*
2014. máj. 30. 18:10
 13/15 anonim válasza:

Nekem egy-két hónapja lett raszta hajam. Mondjuk nekem a természetemhez is eléggé illik, meg úgy mindenki dicséri, hogy ez totál én vagyok. Bevallom, nekem néha elcsúszik egy spangli, de alapjáraton szerintem egy normális, nyugodt ember vagyok. Droghoz azért társítanak, mert a rastafariknak van raszta hajuk, és ők köztudottan nem mondanak nemet a fűre. Engem heti szinten igazoltatnak a rendőrök az utcán, mert alapból sok dolgom van, ezért keveset alszok, bevérzik a szemem, és még a külsőm is rádob egy lapáttal. Barátnőd meg nyilván olyan lesz, aki nem a pénzes emberekre bukik, de egyébként hülyeség ez a "rasztához igénytelen pár tartozik". Nekem igényes barátom van, és én sem mondhatom magam igénytelennek... :D

l/16

2014. jún. 3. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Te rasztàk szègyene!
2014. jún. 12. 14:29
 15/15 A kérdező kommentje:
hehe, hát mit csináljak :) megvaltoztam.. Amikor megcsinaltam akkor meg en is igazi rasztakent toltam, de mostmar mas tarsasagokban vagyok.
2014. jún. 13. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!