Fiúk, miért nem küzdötök már egy lányért?
Figyelt kérdés
Sokszor hallani, hogy szidjátok a lányokat, pénzéheseknek, ribiknek tituláljátok őket. Sok lány tényleg ilyen is. De miért van az mégis, ha jön egy másik lány, aki lehet kevésbé kidolgozott alakú és inkább kicsit átlagosan öltözködik, viszont odaadó, gondoskodó és szerető társ; akkor ti mégis inkább azt a lányt választjátok, aki csak kihasznál titeket, csak a pénz és a külsőségek érdeklik, a belső világotok és ti magatok nem? Mindig mondjátok, hogy ha lenne egy ilyen lány, aki szeret titeket, akkor a tenyereteken hordoznátok, stb., de sajnos az összes eddigi tapasztalatom és más kapcsolatait is elnézve azt mutatják, hogy nem. Nektek nem az a lány kell, aki szeretne titeket, hanem pontosan az, aki csak kihasznál titeket, egy rendes lányért eszetekben sincs küzdeni.2014. okt. 9. 18:27
1/27 anonim válasza:
nem tetszettél azoknak akiktől ezeket a "tapasztalatokat" szerezted.
2/27 anonim válasza:
Nem a ribiket választjuk. ;) Legalábbis remélem a többiek se. O.o
3/27 A kérdező kommentje:
Akkor miért jöttek velem össze vagy voltak úgy rámindulva szexuálisan?
2014. okt. 9. 18:30
4/27 anonim válasza:
Mit kell küzdeni?Ez egy hülyeség.
Egy dolgot megtanultam: Egy nőnek nem udvarolni kell, inkább el kell érni, hogy magától figyeljen fel az emberre.
Amúgy ami/aki könnyen megkapható, az nem feltétlen vonzó a nők szemében.
5/27 anonim válasza:
Azért nem mert miután megismertem mindről más lesz a véleményem az úgymond rendes lányokról'is.Nem kűzdök azért ami nem jön be.
6/27 anonim válasza:
Azért kell csak küzdeni, akinek nem kellesz. Azért meg csak a hülye küzd. Ha kellek egy lánynak, akkor nem koptat le.
7/27 anonim válasza:
Te valahol nagyon el vagy tévedve,nem minden fiú mondja,csak azok akik csalódtak,vagy szakítottak,vagy túl sokszor utasították őket vissza.Egy normális férfi küzd egy lányért,aki nem az hát azt meg az előbb leírtam.
8/27 anonim válasza:
Hogy miért? Hát azért, mert nekem volt egy barátnőm, Már vagy 3 éve szakított velem, de még mai napig nem felejtettem el, Ő tudja hogy szeretem, és hogy bármit megtennék érte, de mégis leszarja, pedig tudja hogy amikor meglátom az utcán legszivesebben szétvernék mindenkit csak azért hogy megölelhessem még egyszer, de tudom hogy nem tehetem, és ő nem tesz semmit. hát csak ezért!!!!!!!!!
9/27 anonim válasza:
Igazad van, egy jó alakú, csinosan öltözködő lány csak pénzéhes, számító r*banc lehet, míg a kicsit aránytalan, plöttyedt, szürke lányok mind csupaszív, gondoskodó teremtések.
Hagyjuk már...
10/27 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem a küzdést, hogy a csaj elvárja, hogy lehozd a csillagokat vagy, hogy folyton elutasít. Hanem úgy, hogy ha bejön a képbe egy nem rendes lány, előbb választjátok őt, mint a rendes lányt. Tényleg ennyire a farkatok irányít titeket és nem a szívetek vagy az agyatok?
2014. okt. 9. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!