Fiúk, miért nem küzdötök már egy lányért?
Figyelt kérdés
Sokszor hallani, hogy szidjátok a lányokat, pénzéheseknek, ribiknek tituláljátok őket. Sok lány tényleg ilyen is. De miért van az mégis, ha jön egy másik lány, aki lehet kevésbé kidolgozott alakú és inkább kicsit átlagosan öltözködik, viszont odaadó, gondoskodó és szerető társ; akkor ti mégis inkább azt a lányt választjátok, aki csak kihasznál titeket, csak a pénz és a külsőségek érdeklik, a belső világotok és ti magatok nem? Mindig mondjátok, hogy ha lenne egy ilyen lány, aki szeret titeket, akkor a tenyereteken hordoznátok, stb., de sajnos az összes eddigi tapasztalatom és más kapcsolatait is elnézve azt mutatják, hogy nem. Nektek nem az a lány kell, aki szeretne titeket, hanem pontosan az, aki csak kihasznál titeket, egy rendes lányért eszetekben sincs küzdeni.2014. okt. 9. 18:27
11/27 anonim válasza:
Azért jön be a képbe másik lány, mert egy hónapig húzod a srác agyát, hogy "Jaj, én félek ettől. Nekem még idő kell, hogy tudjam mit akarok. Lehet, hogy összejövünk, de még nem tudomBlabla...".
12/27 A kérdező kommentje:
Miért a rendes lány nem lehet csinos? De különbség van csinos lány és csak a külsőségekre adó lány között. Egy rendes lánynak sosem az lesz a legfontosabb, hogy nem kapott a fodrászhoz időpontot, vagy, hogy azonnal kezdj el edzeni mert nem 6 kockából áll a hasad...
2014. okt. 9. 18:42
13/27 anonim válasza:
7-es vagyok álítsál már magadon kérdező.Ha szeretem a barátnőmet akkor nem hagyom el semmiért,ha meg nem szeretem akkor össze se jöttem volna vele.A roha dékok olyanok csak nem mindenki,gondolkozzál már.
14/27 anonim válasza:
Minek küzdenének?
Ahogy látom bőven vannak mindig mások mint lehetőség, így nem bizti hogy megérné a sok feles energia.
Én lány vagyok, de hasonlóan gondolkodom.
Én sem kaparnék egy pasika után sem, hanem inkább haladnék tovább, és nem görcsölnék azon, hogy csomó felesleges időt meg energiát olyanra fordítok, akire nem kéne. ^^
15/27 anonim válasza:
nekem fontosabb a belső mint a külső,de rohadásért nem küzdök.Két semmiből meg a szebbet választja az ember...Ha lenne olyan aki belsőre szerethető,és igazán mélyérzésű,akkor másképp látnám,csak mindenki üres.Körmömet nem éri az életük
16/27 anonim válasza:
Ezt is megértük. niki_vagyok először írt olyat, amivel teljesen egyetértek. :) *tapsika*
17/27 anonim válasza:
Attól, hogy valaki ad a külsejére, nem az lesz neki a legfontosabb és ne haragudj, de elég egyszerű lehetsz, ha ennyire egysíkúan gondolkodsz.
18/27 anonim válasza:
Nikikére én se fordítanék egy percecskét se,ez a válaszod is fos.
19/27 anonim válasza:
én is egyetértek most nikivel.
mondjuk lehet ostoba, de sokszor jókat is ír.
csak tudnám @ van alatta vagy punci? heheXD
20/27 A kérdező kommentje:
Oké, ezaz, offoljatok még... Nem vagyok egysíkú, csak jellemeztem két típust és azt, hogy az egyiket mégis több fiú kedveli. Meglehet, hogy eddig csak bunkókkal hozott össze a sors és sok ismerősömet is. Ettől függetlenül nem vagyok csúnya és én is adok magamra. Ugyan így az ismerőseim többsége. Adott egy gyönyörű lány, okos, intelligens, kedves, érzelmes, odaadó, törődik a másikkal, azzal, hogy mit hogyan él meg lelkileg, stb. Tehát nem üres. Még sem talál magának senkit, mert ugyan úgy, ahogy engem is, csak kihasználják a fiúk. Ideig óráig jó, de amint bejön egy csinosabb pofi, egyből ejtve van, teljesen mindegy, hogy jártak e vagy nem. És ezt nem úgy kell érteni, hogy a lány nem szép, mondom, gyönyörű. Csak ő természetesen szép, természetesen vékony. Nem felvvart-festett haja van műkörmökkel és nem szed semmilyen bio étrendkiegészítőt vagy tölti a napjait a konditeremben. És az ilyen lányok sem biztos, hogy üresek, de nagy többségük az, illetve amelyik típusra én gondoltam az ilyen, de benne is van a kérdésben, hogy azok, akik NEM foglalkoznak az érzelmi világotokkal, csak a külsőségekkel. Mégegyszer mondom, megtörtént esetek alapján tettem fel a kérdést, nem csak leszólni akarok bárkit, ismertük a választott lányokat és tényleg üresek-felszínesek voltak egytől-egyig.
2014. okt. 9. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!