Fiúk, miért van az, hogy nem akartok küzdeni egy lányért?
Te mire számítasz, amikor azt mondod, "küzdeni"? Mit vársz el?
Te hogyan jelzed a férfi felé az érdeklődésedet?
Nem bántás, komolyan kérdezem!
Minden ember más, van férfi akitől már az nagy szó, ha egy szál virágot vesz a nőnek, mert egyszerűen ilyen.
Más meg összehív egy szimfonikus zenekart a nő ablaka alá, és úgy ad szerenádot neki, miközben daru segítségével felemelt, angyalruhába öltöztetett kislányok nyújtják át neki az ablakon keresztül a 100 szálból álló rózsacsokot :)
ó persze ez szélsőség volt, amit leírtam, de neked is értékelned kell, hogy a férfi önmagához képest küzd-e!
Küzd a fene egy férfiért! Meguntam, h mindig én jelzek, én teremtem meg a helyzeteket, meg h csak várok és várok. Akkor inkább vagyok egyedül. Aki meg csak meg akar döngetni és ezért össze-vissza hazudik, menjen a pokolba. Szintúgy, aki a hátam mögött megcsal és utána hónapokig a képembe mosolyog.
Ezért küzdjek? :D
Ha te nem mutatsz semmi érdeklődést semmi visszajelzést akkor mi a francnak küzdjön az ember.
A nőnek is tennie kell azért valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!